Barut Acanthus & Cennet

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 2 km

Hotelinformation

Barut Acanthus & Cennet er et moderne og indbydende Ultra All Inclusive-hotel med en fantastisk beliggenhed direkte ned til Sides dejlige sandstrand – og her finder du de perfekte rammer om en afslappende ferie i solen.

Fra hotellet kan du gå langs den smukke strandboulevard ind til centrum af Side, som foruden en hyggelig atmosfære også byder på gode shoppingmuligheder og spændende historiske seværdigheder. Vælger du at blive på hotellet, er her ligeledes masser at give sig til. Hotellet har et stort, flot poolområde med en skøn udsigt over havet og en dejlig have, hvor du kan finde skygge under de høje træer. Hotellets børneklub arrangerer sjove aktiviteter for de mindste, og for de voksne er her bl.a. mulighed for at deltage i aerobics og yoga. Du kan også besøge hotellets spacenter, som tilbyder både massage og andre lækre behandlinger (mod betaling).

Værelserne på Barut Acanthus & Cennet er moderne indrettet og kan rumme op til 4 personer. De forskellige værelsesmuligheder giver dig mulighed for at vælge et værelse med havudsigt eller med eget spabad på din balkon. Vil du starte dagen med et dyp i poolen, kan du desuden vælge et værelse med direkte pooladgang.

På Barut Acanthus & Cennet bor du med Ultra All Inclusive, og i hotellets store buffetrestaurant kan du se frem til masser af lækre valgmuligheder, og én gang i løbet af ferien har du desuden mulighed for at spise på hotellets á la carte-restauranter. Dagen igennem kan både børn og voksne nyde en is i hotellets isbar, og hele døgnet kan du hente drikkevarer i hotellets barer. Det hele indgår i den pris, du har betalt hjemmefra.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider