Acanthus & Cennet Barut Collection

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Afstands center: 100 m
  • Lufthavn Gazipasa (GZP): 108 km (1 hour 48 mins)
  • Lufthavn Antalya (AYT): 63.7 km (1 hour 4 mins)
  • Internet
  • Distance Centre: 15kmLokaltcentrum100m

Hotelinformation

Skal ferien tilbringes i luksuriøse omgivelser, så er Acanthus & Cennet Barut Collection et godt valg. Hotellet består af to bygninger, og ligger lige ved den hyggelige strandpromenade i Side. Her findes faciliteter og aktiviteter for både store og små, og hotellet er som skabt til en fantastisk ferie.

Her er et indbydende poolområde med solterrasse, solsenge og parasoller og med god plads til både en afkølende dukkert og afslapning i solen. Her findes naturligvis også en børnepool til de mindste børn, hvor de kan plaske og lege. Hotellet har derudover også en indendørs pool, som er åben i vintermånederne. Lige foran hotellet ligger den private strand som indbyder til herlige svømmeture i Middelhavet – du skal blot krydse strandpromenaden for at komme hertil. På stranden kan du som gæst på hotellet naturligvis gratis benytte solsenge og parasoller. En del af stranden er inddelt i et område kun for voksne.

Und dig selv et besøg i hotellets SPA-center som byder på afslappende massagebehandlinger, hamam og sauna (alle behandlinger mod betaling). Skal formen holdes ved lige er der mulighed for at spille tennis, boccia, volleyball eller at træne i fitnessrummet.

Opholdet er med Ultra All Inclusive, og vi kan garantere at ingen kommer til at gå sultne eller tørstige i seng. Både i dag- og aftentimerne arrangerer hotellets animationsteam underholdning og sjove aktiviteter. Her er også en international miniklub for alle børn i alderen 4-12 år (ikke skandinavisktalende personale).

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider