Acanthus and Cennet Barut Collectio

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Antalya (AYT): 64.4 km (1 hour 4 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i et rekreativt område kun ca. 100 m fra en sandstrand. Der er ca. 1,5 km til Side, hvor man finder diverse butikker, restauranter og barer. Med offentlige transportmidler er der ca. 70 minutters kørsel til lufthavnen i Antalya.

Strandhotellet ligger i en smuk have med pinjetræer og består af en 4-etagers hovedbygning og et 2-etagers lejlighedskompleks med i alt 110 værelser og 27 lejligheder. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs. Desuden rummer bygningen et minimarked, en forretning, en frisørsalon, en bar, en klimatiseret restaurant med børnestole og en internetterminal, ligesom der er en parkeringsplads og en garage samt en legeplads til børnene. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.

De komfortable og tiltalende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).

Hotellet råder over en swimmingpool (deles med nabohotellet) med børnebassin, snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der en sauna (mod betaling) og et fitness-studie. Gæsterne kan dyrke aerobic og gymnastik samt spille bordtennis og beachvolley og leje cykler. På nabohotellet er der en tennisbane, ligesom man her også kan få massage og diverse wellness-behandlinger. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed, ligesom man her kan prøve kræfter med en bananbåd, stå på vandski, surfe, windsurfe og sejle med katamaran, kano og vandcykler samt parasaile. Hotellet har tilmed et sæsonafhængigt underholdningsprogram.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider