Viva Blue & Spa

Playa de Muro, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 6 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 67.4 km (53 mins)

Hotelinformation

Det elegante hotel ligger i Playa de Muros smukke og rolige ferieområde. Den fine sandstrand ligger blot få skridt fra hotellet. Til byens centrum med dets utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ca. 3 km. Et besøg i den nærliggende naturpark kan på det varmeste anbefales.

Lejlighedshotellet blev bygget i år 1989 og har fordelt på 5 etager i alt 254 lejligheder. Det råder desuden over et 1.600 m² stort pool- og havelandskab samt en storslået foyer med elevatorer, safebokse, vekselbørs og en døgnåben reception. Bygningen rummer endvidere et minimarked, en cykelkælder, en tv-stue, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencelokalet og gå på Internettet. Naturligvis er der også mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom. De mindste gæster kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben.

Alle værelser er moderne indrettede og har flisebelagt badeværelse med hårtørrer, opholdsrum, telefon, satellit-/kabel-TV, tekøkken, klimaanlæg, centralvarme, pengeskab og altan eller terrasse.

Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, en ferskvandspool med børnebassin, en snackbar, parasoller og liggestole, et fitness-studio og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og massage. Gæsterne kan endvidere benytte sig af tilbud som vandski, dykning, windsurfen, sejling, vandcykler, tennis, bordtennis, squash, aerobic, bueskydning, basketball, volleyball, billard/snooker, bowling og minigolf. Der tilbydes hver dag et afvekslende aktivitetsprogram.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet. Aftensmaden kan også vælges a la carte. Der er mulighed for at bestille halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider