VIVA Blue & Spa

Playa de Muro, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 67.4 km (53 mins)

Hotelinformation

Overnatter du ved VIVA Blue & Spa, som ligger tæt på stranden i Muro, er du kun 5 minutters kørsel fra Playa de Muro og Albufera-naturparken. Dette hotel med 4 stjerner ligger 3,1 km fra Alcúdia Strand og 16,1 km fra Pollensa Havn. Overnat i et af de 256 værelser, der indeholder LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og der tilbydes satellitprogrammer som underholdning. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa de Muro - 0,4 km
Albufera-naturparken - 2,1 km
Cova de Sant Martí - 2,7 km
Es Comú - 3 km
Alcúdia Strand - 3,1 km
Hidropark - 4,3 km
Alcúdia Havn - 4,9 km
Playa de Can Picafort - 5,2 km
De romerske ruiner af Pollentia - 5,2 km
Pollentias monografiske museum - 5,6 km
San Jaumes Kirke - 5,6 km
Auditori d'Alcúdia - 5,9 km
Xara-porten - 6,2 km
Plaza de Toros - 6,3 km
Platja del Corral d'en Bennàssar - 7 km

Den foretrukne lufthavn for VIVA Blue & Spa er Palma de Mallorca (PMI) - 60,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag en dukkert i en af de 4 udendørs swimmingpools, eller nyd de andre rekreative faciliteter, inklusive en sauna og fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, børnepasning med opsyn og spillehal/spillerum. Dette hotel tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Spis dig mæt i internationale retter på Caprice, som er en af mange spisesteder tilhørende dette hotel. Her finder du blandt andet 2 restauranter og en kaffebar/café. Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 0.83 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 1. november til den 30. april. Skatten gælder ikke for børn under 16 år.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 3.30 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 1. maj til den 31. oktober. Skatten gælder ikke for børn under 16 år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for baby-/barneseng: EUR 4.0 pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end EUR 1000 i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Dette overnatningssted har indført foranstaltninger i forhold til øget rengøring og gæsters sikkerhed.
  • Der anvendes desinfektionsmiddel til rengøring af overnatningsstedet.
  • Der er tiltag for at sikre social afstand, personalet anvender værnemidler, der er beskyttelsesskærm mellem personale og gæster i travle områder og gæster bliver tilbudt håndsprit.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider