Kossak

Krakow, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 900 m
  • Lufthavn Kraków (KRK): 11.5 km (23 mins)

Hotelinformation

Hotellet tilbyder udsigt over Wawel Slot, den bugtende flod Wis?a samt bygningerne i den gamle bydel ved floden, og hvis vejret tillader det, vil tilmed konturerne af Tatrabjergene være synlige. Byens centrum ligger ca. 500 m væk og Det Jødiske Kvarter ca. 1,5 km væk, mens der til den gamle bydel, banegården, busstationen og forretningerne er omkring 2 km. Endvidere er der ca. 3,5 km til Wieliczka saltmine og ca. 65 km til Auschwitz Museum.

Det familievenlige hotel tilbyder 60 værelser med plads til indkvartering af 120 gæster. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter på dette klimatiserede designer-hotel er der safeboks, garderobe, elevator, café, bar og restaurant. Med førsteklasses audiovisuelt udstyr sikrer konferenceindretningerne, at enhver begivenhed forløber gnidningsløst og effektivt. Der tilbydes også trådløs internetadgang såvel som mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar, hårtørrer, et spejl med varme og højtalere med musik. Endvidere er der også dobbeltseng, telefon, satellit-tv, radio, internetadgang via trådløs forbindelse eller kabel, safeboks, minibar og kaffe-/tesæt. Herudover er der regulerbare klimaanlæg og radiatorer som standardindretning.

Hotellets gæster tilbydes et udstyret fitness-studie (på 100 m²) med et træningslokale, en sauna og en infrarød kabine.

Restaurant Percheron har specialiseret sig i europæisk kogekunst med et pift af fusion. Hver dag tilbydes en kontinental morgenbuffet. Både frokosten og aftensmaden tilbydes som buffet, som menu eller a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider