Grand Hotel Krakow

Krakow, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Kraków (KRK): 13.9 km (29 mins)

Hotelinformation

Det prestigefulde og elegante hotel ligger i hjertet af Krakows gamle bydel. Dette luksuriøse og vel nok skønneste hotel i byen har en perfekt beliggenhed i nærheden af hovedpladsen. Der er heller ikke langt til diverse indkøbsmuligheder, Sukiennice samt kirken Mariacki. Ca. 200 m fra hotellet ligger der en forbindelse med offentlig transport og Barbakan, ca. 1 km væk en flod og Wawel samt ca. 1 km væk banegården. Lufthavnen i Krakow ligger ca. 20 km fra hotellet.

Hotellet er bygget i år 1887 og råder over 3 etager med i alt 62 værelser, heraf 9 suiter. I mere end et århundrede har det tilbudt sine forskellige gæster komfort og garanteret dem et ophold i en privat og afslappet atmosfære. Restaureringen af den indvendige del blev fuldendt med største omhu, mens det enestående klima, elegancen og luksusen altid har fascineret hotellets gæster. Hotellet er i sandhed et sted med legender og eksklusivitet. I foyeren finder man en reception samt to elevatorer. Hertil kommer en café, diverse forretninger, en bar og en restaurant med fem børnestole. Hotellet har tilmed to morgenmadsrestauranter, en spisesal samt otte konferencelokaler. Endeligt rummer hotellet fem parkeringspladser.

De komfortabelt, individuelt og stilfuldt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og et komfortabelt skrivebord. Herudover er der minibar, dobbelt- eller kingsize seng, gulvtæpper, centralt reguleret radiator og klimaanlæg samt safeboks (mod betaling). Hvert værelse har sin særegne stil og mangfoldighed af arkitektoniske detaljer og ornamenter, der harmonerer ideelt med det luksuriøse tapet. Her drømmer man sig tilbage til prins Czartoryskis tidsalder.

Gæsterne kan slappe af i saunaen eller dyrke motion i hotellets fitnessstudie (mod betaling).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider