Hotel Cap Negret

Costa Blanca, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Alicante (ALC): 70.3 km (48 mins)

Hotelinformation

Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder guideservice på denne destination!

Denne tekst er automatisk oversat.

Udendørs restauranter, barer, pools og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

De spanske myndigheder opkræver turistskat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

Cap Negret-hotellet ligger tæt på stenstranden. El Altet lufthavn ligger ca. 57,8 km væk. I det omkringliggende område tilbyder en fritidspark (ca. 11,7 km) og et vandland (ca. 9 km) underholdning på den bedste tid af året. Stranden har fået tildelt det blå flag. Hotellet har en 24-timers reception (check-in er mulig døgnet rundt), Wi-Fi, elevator, jacuzzi og tv-stue. Udenfor er der en børnepool. Til din underholdning tilbyder hotellet et bibliotek/læserum og et diskotek. Du kan opbevare din bagage i hotellets opbevaringsrum. På grund af de barrierefri faciliteter er hotellet også velegnet til kørestolsbrugere.  Catering Der tilbydes morgenmad fra buffet. Frokost og aftensmad serveres også fra buffeten. Til måltiderne er der en buffetrestaurant og cafeteriaet og poolbaren. Hotellet har særlige tilbud til alle golfentusiaster. I løbet af din ferie kan du også deltage i yogaklasser. På hotellets område er det også muligt at spille billard. Med dart og bordtennis tilbyder forskellige andre sportsgrene masser af variation på ferien. Hotellets omgivelser er naturskønne og derfor også velegnede til lange gåture. Forskellige former for vandsport som f.eks. dykning er også tilgængelige i området.  Yderligere oplysninger Hotellets personale taler Español, Ingles, Frances.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider