Soho Boutique Hotel

Budapest, Ungarn Flag - Ungarn

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 4 km

Hotelinformation

Dette hotel ligger i hjertet af Budapest, hvor vejene Dohány og Elizabeth Boulevard mødes. Det ligger mellem de dominerende bygninger og kulturelle nattelivs mødesteder i midten af den farverige og myldrende by. Hotellet ligger som en rede mellem banegårdene i øst og vest mellem mange berømte historiske steder. Til Donau, vejen Váci, Synagoguen, Budapest Broadway, de bedste restauranter, teatre og koncertsteder i nærheden kommer man let med de fremragende offentlige transportmidler. Endvidere er der 1,5 km fra hotellet til indkøbsmuligheder ved Arena Plaza, 2,5 km til Operahuset, 3 km til parlamentsbygningen og 4 km til Gellért Bade. Endelig er der kun 22 km til Budapests lufthavn.

Dette charmerende design-hotel blev etableret i 2008 og rummer foruden en distingveret atmosfære også en kombination af stilfuld komfort og sensuel elegance. Hotellet råder i alt over 68 dobbeltværelser og 6 suiter. Det er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster med klimaanlæg, foyer med døgnåben reception, check-in/check-out, safeboks, elevator, café, restaurant og internetadgang. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæsterne også kan leje cykler. Hertil kommer en parkeringsplads og en garage til bilen.

Dobbeltværelserne er indrettet med delbare queensize senge og unikt designet brusebade, mens der i suiterne er plads til 3 eller 4 personer. Værelserne er udstyret med et fjernsyn (wide screen), en minibar, regulerbart klimaanlæg og radiator, støjisolerede vinduer, telefon og internetadgang med høj hastighed. Endvidere er der et rummeligt badeværelse, eksklusive møbler, antiallergiske tilpasninger og svensk egetræsgulv, som skal sikre, at der bliver taget 100% godt af gæsterne. Endvidere er der hårtørrer, radio og safeboks.

Til Pólus Palace golfklub er der kun 30 minutters kørsel.

Gæsterne har mulighed for at sammensætte deres morgenmad ved buffeten, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider