Pickalbatros Water Valley Resort

Hurghada, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 5 km
  • Lufthavn Hurghada (HRG): 16.0 km (19 mins)
  • DistanceToBeach: 5 km
  • Pool
  • PoolChildren
  • Bar
  • Aircondition
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/egypten/hurghada/pickalbatros-water-valley-resort/
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 23 km - Hurghada

Hotelinformation

All Inclusive-resort med stort vandland

Pickalbatros Water Valley Resort er et stort resort, som er propfyldt med masser af sjov for hele familien. Med et stort vandland med masser af vandrutsjebaner, adskillige swimmingpools, sportsfaciliteter som tennis, forlystelser og meget mere har du alt, hvad du har brug for til et ægte familieeventyr.

Egyptens største vandland
Det mest iøjnefaldende ved resortet er det store vandland, som er centrum af hotellet. Neverland Aqua Park hedder vandlandet, som er det største i hele Egypten. Faktisk kan vandlandet, som dækker over Pickalbatros Water Balley Resort og to nabohoteller, prale af hele 45 swimmingpools og intet mindre end 81 større og mindre vandrutsjebaner. Det er et sandt slaraffenland for vandhunde.  

Og som om det ikke var nok med masser af vandsjov på hotellet, så har Pickalbatros Water Valley Resort også et privat strandområde, som det deler med sit søsterhotel. Her er der mulighed for vandsport, og der er også et dykkercenter (mod gebyr). Resortet tilbyder gratis shuttlebus til og fra stranden, så du let kan opleve Det Røde Hav.

Faciliteter ud over det sædvanlige
Resortet deler flere faciliteter med sine nabohoteller, som ligger lige ved siden af, og tilsammen er der her faciliteter nok til at holde hele familien underholdt i lang tid. Heriblandt er Midway Street, som er et spændende midtpunkt med sine 11 fængslende forlystelser.

Derudover kan du se frem til fodboldbaner, tennisbaner, bordtennis, minigolf, fitness, spacenter og børneklub til de mindste. I løbet af dagen tilbyder hotellet aktiviteter som fx vandpolo, dart, dansetimer og meget mere. Om aftenen er der også underholdning med mini-disko for de små og forskellige shows i løbet af opholdet.

Et fantastisk All Inclusive-koncept
Når det kommer til oplevelser for smagsløgene, så er der også rig mulighed for at prøve noget forskelligt. For du bor nemlig med All Inclusive, som du også kan nyde på de to nabohoteller. Her er seks lækre restauranter, som serverer en velsmagende blanding af asiatiske, italienske, middelhavsretter og meget mere.

Udvalget af barer vil helt sikkert også imponere, da der både er strandbar, lobbybar og meget andet, hvor du kan komme hen og få slukket tørsten, ligesom der også er mulighed for mindre måltider i nogle af barerne.   

Sådan bor du

Familieværelse premium med balkon/terrasse og pooludsigt:
På Pickalbatros Water Valley Resort bor du i familieværelse premium på ca. 120 m2, som har to soveværelser, to badeværelser samt en stue. Derudover er der TV, minibar, safebox, aircondition, hårtørrer, WiFi samt balkon eller terrasse med pooludsigt.

Pension
Dit ophold er med All Inclusive

Mere om Pickalbatros Water Valley Resort
Når du opholder dig på Pickalabtros Water Valley Resort, kan du også benytte dig af nabohotellernes, Pickalbatros Jungle Aqua Park og Pickalbatros Alf Leila Wa Leila, faciliteter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider