The Westin Turtle Bay Resort & Spa, Mauritius

Balaclava, Mauritius Flag - Mauritius

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Mauritius (MRU): 57.5 km (59 mins)

Hotelinformation

Overnatter du ved The Westin Turtle Bay Resort & Spa, Mauritius, som ligger på stranden i Balaclava, er du kun få skridt fra Turtle Bay og 4 minutters kørsel fra Turtle Bay Marine Park. Dette hotel 5 ligger 9,2 km fra Trou aux Biches Strand og 15 km fra Grand Bay Beach. Føl dig hjemme i et af de 190 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og espressomaskine. Værelserne har privat balkon. Der er gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi, og et fladskærms-tv med satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser samt designertoiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Turtle Bay - 0,1 km
Le Goulet Beach - 2,4 km
Balaclava Beach - 3,5 km
Turtle Bay Marine Park - 4 km
Pointe aux Piments Beach - 4,9 km
Mauritius Akvarium - 6 km
Maheswarnath Mandir - 8,8 km
Trou aux Biches Strand - 9,2 km
Sukkerfabrik - 9,8 km
Sir Seewoosagur Ramgoolam Botaniske Have - 10,1 km
Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden - 10,1 km
The Sugar Adventure - 10,2 km
Mont Choisy Le Golf - 11,7 km
La Croisette - 12,3 km
Mont Choisy Le Mall - 12,3 km

Den foretrukne lufthavn for The Westin Turtle Bay Resort & Spa, Mauritius er Mahébourg (MRU-Sir Seewoosagur Ramgoolam Intl.) - 57,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til limousine- eller luksusbilservice, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Planlægger du et arrangement i Balaclava? På dette hotel er der et område på 282 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og 5 mødelokaler. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 2 udendørs swimmingpools, et motionscenter og en udendørs tennisbane. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Dette hotel tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Få en bid mad på Beach Grill, som er en af 5 restauranter på dette hotel, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt Tag forbi baren ved poolen samt de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 11.00.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Gallamiddag juleaften (24. december) pr. voksen: USD 110
  • Gallamiddag juleaften (24. december) pr. barn: USD 55 (fra 6 til 11 år)
  • Gallamiddag nytårsaften (31. december) pr. voksen: USD 140
  • Gallamiddag nytårsaften (31. december) pr. barn: USD 70 (fra 6 til 11 år)

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for komplet morgenmad: Mellem 25-40 USD for voksne og mellem 25-40 USD for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Børn i alderen 12 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider