Hotel Strasbourg

Geneve, Schweiz Flag - Schweiz

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Lufthavn Geneva (GVA): 5.4 km (15 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking

Hotelinformation

Dette hotel ligger i byens centrum og tæt på turistområderne. Det er kun to minutter fra Genèves hovedbanegård samt til de store schweiziske banker. De nærmeste offentlige transportforbindelser, restauranter og barer ligger kun et stenkast væk. Et udvalg af indkøbsmuligheder ligger også kun få meter væk. Genevesøen ligger kun 500 meter væk. Cointrin Lufthavn ligger 5 km fra hotellet, kun 15 minutters kørsel derfra.

Hotellet er bygget i 1912. Hotellet har 2 suiter, 4 enkeltværelser og 45 dobbeltværelser, som er fordelt på 5 etager og kan nås med elevator. Det flersprogede personale i receptionen hjælper gerne gæsterne i receptionen døgnet rundt. Ind- og udtjekning er tilgængelig 24 timer i døgnet. Tjenester såsom garderobe, bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling sikrer et behageligt ophold. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen (mod betaling) eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter biludlejning, lægehjælp, roomservice, vasketøjsservice og et møntvaskeri. Cykler kan opbevares i cykelopbevaringsområdet. Der er gratis aviser til rådighed. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Værelserne er udstyret med individuelt justerbar varme. Alle værelser har gulvtæppe og inkluderer en dobbeltseng eller en kingsize seng. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Hertil kommer telefon, fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, radio og WiFi. En hårtørrer og en telefon er tilgængelige på badeværelserne, som er udstyret med en bruser og et badekar. Kørestolsvenlige værelser kan bookes. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Den brede vifte af aktiviteter, der tilbydes på hotellet, sikrer, at der er noget nyt at lave hver dag, herunder cykling/mountainbike, beachvolley, golf og ridning. Med windsurfing, jetski, motorbådsture, sejlads i sejlbåd, kanosejlads, sejlads, snorkling og dykning til rådighed, vil fans af vandsport have masser at vælge imellem. Sports- og fritidsfaciliteter på hotellet omfatter fitnesscenter, billard og bowling.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Bed and breakfast tilbydes som cateringmulighed. En generøs morgenbuffet garanterer en god start på dagen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider