Hotel Varese

Rom, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Roma Fiumicino (FCO): 32.3 km (43 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Dette hotel er beliggende i hjertet af byen kun omkring 5 minutters gang fra Roma Termini togstation. Også inden for nem adgang fra hotellet er de vigtigste seværdigheder, modehuse, monumenter, museer og teatre.

Hotellet har 46 værelser, heraf 10 enkeltværelser, som er fordelt på 4 etager og kan nås med elevator. Ind- og udtjekning er muligt til enhver tid i den døgnåbne reception. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Filmfans vil finde masser af 'lys, kamera, action' i biografen. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en transferservice, roomservice, vaskeservice, en frisør, et møntvaskeri og en shuttlebus. En cykeludlejning giver gæsterne mulighed for at udforske det omkringliggende område på egen hånd. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Værelserne har en dobbeltseng eller en kingsize seng. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Gæsterne vil også finde en te/kaffe-station inkluderet blandt standardfunktionerne. En buksepresse er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler og WiFi (uden ekstra gebyr) er også til rådighed. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike og en spa.

Spisefaciliteterne omfatter en spisestue, en café og en bar. Cateringmulighederne omfatter bed and breakfast og halvpension. En kontinental morgenbuffet, frokost og middag byder på masser af lækker variation. Særlige måltider, herunder diætmåltider, er også tilgængelige. Hotellet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider