Blue Dreams Resort

Torba, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 10 km
  • Lufthavn Bodrum (BJV): 28.8 km (29 mins)

Hotelinformation

Familieferie for livsnydere! Det er, hvad der venter på det 5-stjernede Blue Dreams Resort. Hotellet ligger smukt placeret på en bakke med en betagende udsigt over den havet og den tyrkiske skærgård. Udsigten kommer især til sin ret ved det store, dejlige poolområde, hvor den indbydende infinity-pool lokker til en afkølende svømmetur. Skal der mere fart over feltet end blot afslapning ved poolen, så har hotellet også en pool med vandland, hvor familiens vandhunde med garanti kan få stillet deres trang til sjov og vandpjaskeri. I det hele taget kommer du ikke til at mangle muligheder for at bade på Blue Dreams Resort. Her er hele fem pools og to børnepools, og hotellet ligger desuden helt ned til stranden og til de to badeplatforme, hvor fra du kan springe direkte i havet.

Uanset om du drømmer om wellness med yoga og massage (mod betaling) eller om sport i form af tennis og basketball, så kan dine feriedrømme gå i opfyldelse på Blue Dreams Resort.

Værelserne på Blue Dreams Resort er lyst og hyggeligt indrettet, og de største værelser kan rumme op til 4 personer. Kan du ikke få nok af den vidunderlige udsigt over havet, så har du mulighed for at bestille et værelse med havudsigt.

Alle måltider, drikkevarer, is og snacks er inkluderet i prisen, når du holder ferie på Blue Dreams Resort. Dit ophold er nemlig med Ultra All Inclusive, så du bare skal koncentrere dig om at slappe af i de smukke omgivelser

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider