Jalta Boutique Hotel

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Praha (PRG): 17.9 km (30 mins)
  • Nærmeste centrum: 0 m
  • Bar
  • Elevator
  • Restaurant
  • Rengøring pr. uge: 7

Hotelinformation

Jalta Boutique Hotel er et historisk og elegant hotel i Prag, der er tegnet af den tjekkiske arkitekt Antonin Tenzer og opført efter krigen i en stram arkitektur, der skulle afspejle datidens socialistiske værdier. På trods af dette – eller måske netop derfor – har hotellet en plads på UNESCOs liste over verdensarv og er kendt som et af byens mest luksuriøse boutique-hoteller.

Hotellet har en perfekt beliggenhed ved Václavpladsen i byens kommercielle centrum med butikker, barer og restauranter. Her bor du på et stilfuldt designet hotel med velbevaret interiør og en rigt udsmykket facade. De flotte detaljer og moderne indretning, der er en harmonisk blanding af 1950'er-retro og moderne luksus, gør dit ophold både behageligt og komfortabelt.

Jalta Boutique Hotel tilbyder flotte værelser i flere forskellige klasser, og hotellet har en indbydende bar og restaurant, der har specialiseret sig i grillet kød og specialøl. I nærheden af hotellet findes der et bredt udvalg af spisesteder og restauranter, der serverer både tjekkiske og internationale retter. Du kan blot tage en gåtur og stoppe, hvor noget frister.

Fra Jalta Boutique Hotel har du også gåafstand til flere af Prags store seværdigheder, såsom Rådhuspladsen, Det Astronomiske Ur, Karlsbroen, Nationalmuseet og shoppinggaden Na Prikope. Hotellet ligger også tæt på offentlig transport, hvilket gør det nemt at rejse mellem byens kvarterer, hvis du ikke vil gå.

En sjælden og bemærkelsesværdig attraktion ved Jalta Boutique Hotel er, at der under hotellet ligger en tidligere hemmelig atomvåbenbunker fra 1950'erne. I tilfælde af krig skulle kriseberedskabet for Warszawapagten have været baseret her, men siden 2013 har bunkeren huset et Koldkrigsmuseum.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider