Laguna Nivaria Hotel & Spa

San Cristóbal de La Laguna, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 15 km
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 64.0 km (45 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Dette lejlighedshotel ligger i den historiske by La Laguna i gåafstand fra centrum. Et udvalg af indkøbsmuligheder er at finde mellem de gamle bygninger og brostensbelagte gader. Forbindelser med offentlige transportmidler er i kort afstand fra hotellet (500 m), og der er ca. 3 km til Tenerifes nordlige lufthavn og ca. 75 km til den sydlige lufthavn.

69 lejligheder og 10 studier er fordelt på 3 etager og kan nås med 2 elevatorer. Receptionen er åben døgnet rundt. Faciliteterne på lejlighedshotellet inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at forblive forbundet. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Hotellet har faciliteter for kørestolsbrugere. En række butikker, herunder et supermarked, er gode til at shoppe eller bare surfe på. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen (mod betaling) eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en biludlejningsservice, lægehjælp, roomservice, vaskeservice, en frisør og en shuttlebus til hotellet. Cyklister kan gøre brug af cykelopbevaringsområdet og leje service. Der er gratis aviser til rådighed. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine. Foredrag, præsentationer og møder kan afholdes i et af de 3 konferencelokaler.

Værelserne er udstyret med aircondition, centralvarme og ventilator. Værelserne har en dobbeltseng og en sovesofa. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. En buksepresse er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. En direkte telefon, et tv og WiFi (uden ekstra gebyr) er også til rådighed. Der medfølger hjemmesko. Badeværelserne er udstyret med en bruser, et badekar og et boblebad. En hårtørrer, et makeupspejl, badekåber og en telefon er tilgængelige til daglig brug. Kørestolsvenlige værelser kan bookes. Lejlighedshotellet har familieværelser og 79 ikkerygerværelser.

Gæsterne kan nyde en forfriskende svømmetur i det udendørs poolområde. Komfortable liggestole er tilgængelige på terrassen. Spabadet i poolområdet lover ren afslapning. For gæster, der ønsker at holde sig aktive, er cykling/mountainbiking, tennis og golf tilgængelige. Hotellet tilbyder adskillige indendørs sportsgrene, herunder et fitnesscenter, callisthenics og aerobic eller, mod betaling, squash. Forskellige wellness-muligheder er tilgængelige på hotellet, herunder spa, sauna, dampbad, hammam, skønhedssalon og massagebehandlinger. En danseklub og en natklub afrunder underholdningsmulighederne.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en ikke-ryger restaurant, en spisestue, en café og en bar. Forplejningsmulighederne omfatter bed and breakfast, halvpension og helpension. En generøs morgenbuffet, en frokost à la carte og aftensmad byder på masser af lækker variation. Diætmad, glutenfri måltider, vegetarretter og børnemåltider kan tilberedes efter anmodning. Derudover er der specielle forplejningsmuligheder og picnics. Lejlighedshotellet tilbyder et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider