Royalisa Hotel Alanya

Alanya, Tyrkiet

Detur
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Royalisa hotel

På Royalisa hotel bor du på den østlige side af Alanya med perfekt nærhed til både stranden og centrum. Hotellet er beliggende på en sidegade op fra hovedvejen og afstanden til Middelhavet er kun 150 m, så det er let at skifte mellem havet og poolen.

Hotelområdet består af en bygning og et dejligt poolområde med tilstødende restaurant og bar og en frodig have. I poolen er der også to vandrutsjebaner, der er åbne et par timer om dagen. Selvfølgelig keder de yngste børn sig ikke på Royalisa-hotellet, da de har sin egen pool.

På hotellets restaurant spiser du morgenmad, frokost og middag, som er en del af Al inklusive konceptet. Fra baren får du en drink, og i snackbaren finder du tyrkiske specialiteter såsom tyrkiske pandekager og pizza samt velkendte pizzaer til bestemte tidspunkter. Da hotellet ikke er så stort, bliver baren et naturligt mødested, og du kan muligvis lære andre rejsende at kende.I højsæsonen tilbyder hotellets personale underholdning i form af; aktiviteter til børn om dagen og arrangerer aftenunderholdning såsom tyrkiske aftener, live musik og andre shows flere gange om ugen.

På området er der også et nyt spa afdeling med tyrkisk bad mod ekstra betaling og fitnesscenter og legeplads for børn.

Når du ønsker at komme ind i centrum af Alanya, er hotellet lige den rigtige afstand til at komme væk fra Alanya´s intense bypuls, men stadig tæt. Enten går du de ca. 2 kilometer, eller hvis du foretrækker at tage en bus, er busstoppestedet tæt på hotellet.

Hotellet har gennemgået en renovering i 2019/2020, og derfor føles alt nyt og frisk. Dette er et meget overkommeligt hotel, hvor alt fra familier med børn til venner og par trives.

Værelserne

Friske og nyrenoverede standardværelser og familieværelser med udsigt over omgivelserne eller havet Standardværelserne har en dobbeltseng eller to separate senge og en ekstra enkeltseng som en ekstra seng. Nogle værelser har 3 enkeltsenge. Familieværelserne består af to værelser, der begge har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. I de større værelser er der mulighed for en sammenklappelig ekstra seng.

Alle værelser har WIFI mod betaling, telefon, minibar (tom), aircondition, pengeskab, satellit-tv, klinkegulv. Badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. Balkon med bord og stole.

Værelsestyper

Standardværelse til højst 3 personer

Familieværelse til højst 5 personer

Øvrige

Hotellet består af en 9-etagers bygning med 118 værelser. Bygget i 2004 og renoveret i 2019/2020. Elevator. Pengeskab koster ca. 3 euro pr. dag. All inklusive mellem 10:00 og 22:00. Eksakte tider for restaurant og barer annonceres ved ankomsten til hotellet. Liggestole, parasoller, mad og drikke mod ekstra betaling på stranden. Øststrand 150 m. Sand- og grusstrand og sten klipper i vandet. Ændringer i indholdet kan forekomme i løbet af sæsonen eller udgå i lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og Mastercard. Lokalt centrum 250 m. Alanya centrum 2,2 km. Lokal bus er 100 på hovedgaden. Turist / byområde med trafik, der kan opleves som forstyrrende. Lyde fra moskeer kan høres mere eller mindre omkring hele Alanya, da de er en del af byarkitekturen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider