Icehotel

Kiruna, Sverige Flag - Sverige

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstands center: 300 m
  • Lufthavn Kiruna Airport (KRN): 14.0 km (13 mins)
  • Nærmeste centrum: 300 m
  • Bar: 2 stk.
  • Restaurant

Hotelinformation

Icehotel er et helt unikt hotel bygget af is og sne og beliggende ved bredden af Torneelven i det nordligste Sverige. Her er overnatningen en stor del af oplevelsen, og ud over de spektakulære værelser og suiter af is, findes også en udstilling om Icehotel samt enestående og håndlavet iskunst skabt af svenske og internationale kunstnere. På Icehotel findes også en isbar, hvor vægge, bardisk, møbler og glas er lavet af den reneste is fra Torneelven i Jukkasjärvi, 200 km nord for polarcirklen.

Det første hotel åbnede i 1989, og hvert år i november og december bygges et nyt hotel op fra grunden, hvorefter man i fem måneder kan opleve vinterhotellets kunst og design, før det om foråret smelter og løber ud i Torneelven. Hvert vinterhotel er unikt og byder på nye oplevelser hvert år, hvad angår såvel udformning som design.

Icehotel består af tre dele. Icehotel Vinter er den del, der bygges hvert år, og som smelter i april. Icehotel 365 er det permanente ishotel, som er åbent året rundt og rummer både isværelser og iskunst. Den tredje del af hotellet består af bygninger med hotelværelser samt hytter.

Rejser du med Spies til Icehotel, oplever du magisk natur, kunst og kultur. I standardpakken indgår aktiviteten isskulpturering. Vil du deltage i yderligere aktiviteter, tilbyder vi også tre pakkerejser, hvor der indgår flere udflugter og måltider. Læs mere om udflugterne under fanebladet Træning og aktiviteter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider