Parnon

Athen, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Afstand strand: 25 km
  • Afstands center: 100 m
  • Nærmeste strand/badested: 25 km
  • Nærmeste centrum: 100 m
  • Bar
  • Elevator

Hotelinformation

Dette hotel ligger i det kommercielle centrum af Athen, kun 1 minuts gang fra Omonia hovedbanegård. Endvidere er der til Nationalarkæologisk Museum 1 km, til Monastiraki 1,3 km, til Plaka 1,6 km, til Akropolis/Parthenon 2,1 km og til Akropolis Nye Museum 2,3 km. Herudover er der 10 km til stranden i Piræus, 25 km til Alimos og stedets strand og 32 km til Athens internationale lufthavn.

Dette city- og designer-hotel blev renoveret i 2011, er omhyggeligt og smagfuldt indrettet og tilbyder en behagelig, ren og indbydende atmosfære. Det består af i alt 51 værelser fordelt på 9 etager. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement tilbydes gæsterne desuden en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out samt safeboks og elevator. Der er også en café, en døgnåben bar og en stor morgenmadsrestaurant, hvor gæsterne tilbydes en traditionel og kontinental morgenmad. Ydermere vil gæsterne sætte stor pris på stedets trådløse internetadgang.

Værelserne er enkelt indrettet og rummer eget badeværelse med brusebad. Herudover er de udstyret med queensize seng, telefon, fjernsyn, skrivebord og gratis trådløs internetadgang med hurtig forbindelse. Hertil kommer regulerbare klimaanlæg og radiatorer som en del af standardindretningen i alle boligenheder. Deslige er der enten altan eller en terrasse på alle værelser.

Der tilbydes morgenmad hver morgen.

Fra Athens internationale lufthavn vil det tage gæsterne ca. 70 minutter med metro at komme til hotellet. De skal tage linje 3 mod Egaleo, skifte på Syntagma station til linje 2 mod Agios Antonios, stå af på Omonia station og dernæst gå ned ad gaden ved navn Pireos. Herudover kan man tage bus X95 til hotellet, stå af på Syntagma terminalstation og derfra tage metrolinje 2 mod Agios Antonios og stå af på Omonia station. Kommer gæsterne derimod fra Piræus havn, kan de tage toget til hotellet. De skal tage linje 1 fra Piræus, stå af på Omonia station og derefter gå ned ad gaden Pireos.

2020-05-15 - 2020-12-31 As a result of local government measures and guidelines put in place by services providers including hotels and ancillaries guests may find that some facilities or services are not available.Please visit https://static-sources.s3-eu-west-1.amazonaws.com/policy/index.html for further information.

Befolkning i centrum 100 m | Nærmeste bus / metro 100 m | Strand 25 km | Bug/togstation 100 m

Café | Bar | Morgenmad

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider