Hotel Avenue Louise Brussels Trademark Collection

Bruxelles, Belgien Flag - Belgien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Bruxelles (BRU): 15.9 km (24 mins)
  • Nærmeste centrum: 1 km
  • Bar
  • Elevator

Hotelinformation

Hotellet ligger i hjertet af Bruxelles' forretningskvarter. I de umiddelbare omgivelser finder man et væld af indkøbsmuligheder. Herudover er der ca. 10 minutters gang til det historiske centrum med den berømte Grand Palace og den ligeså berømte Manneken Pis-statue. Der er ca. 15 minutters kørsel til banegården Brussels Midi samt 20 minutters kørsel til Bruxelles' internationale lufthavn. Den nærmeste større by, Vilvorde Grand, ligger ca. 20 minutters kørsel fra hotellet.

Det klimatiserede cityhotel blev renoveret i år 2000 og hører til i den øvre middelklasse. Det er på 6 etager og har i alt 80 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan endvidere nyde en drink i baren eller i caféen samt et måltid mad i restauranten. Lige foran hotellet ligger der endvidere en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).

De meget personligt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er de hyggelige værelser udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang samt minibar og safeboks (mod betaling), ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe. Klimaanlægget er individuelt regulerbart.orgenmaden serveres som buffet.

Befolkning i centrum: 1 km

Café | Bar

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider