Orient Suite

Alanya, Tyrkiet

Nordcotours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Orient Suite hotel

På dette hotel trives både store og små, og den centrale beliggenhed i Alanya gør hotellet til første valg for mange rejsende.

Hotellet består af en bygning og et dejligt poolområde med liggestole og parasoller, hvilket er et åbenlyst sted for dove dage og pool afslapning. Ved siden af poolområdet ligger hotellets restaurant med indendørs siddepladser.

På Orient Suite hotel er der ekstra fokus på børnene, der hygger sig såvel som voksne, og man har derfor en miniklub, der er centralt beliggende i hotelområdet. Mini-klubben byder børn imellem 4-12 år velkommen, og hvor personalet sikrer, at børnene har travlt med sjove spil og aktiviteter tilpasset dem. De yngste børn går heller ikke tomhændet for de har deres egen børnepool.

Hotellet har underholdning et par gange om ugen i højsæsonen. Det kan for eksempel være tyrkisk aften, levende musik eller en speciel temaften. Der er også billard, airhockey, fodbold, bordtennis, dart som kan nydes på hotellets område.

Hvis du er en af dem, der vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan vi varmt anbefale et besøg på hotellets tyrkiske bad. Her kan du nyde tiden for dig selv og vælge mellem forskellige behandlinger mod ekstra omkostninger.

Mod øst stranden kan man gå til fods, og det er en nem gåtur på ca. 500 m. På østk stranden er sandet lidt mere grovkornet, og det er lavt og får familier med børn til at føle sig godt tilpas.

Du kan nemt komme til Alanyas centrum og havnen og langs vejen er der shopping, restauranter og caféer.

Dette hotel tiltrækker venner, par og familier med børn, der kan lide at bo centralt, og som ønsker et hotel, der er mere personlig end de mange store hotelkomplekser.

Bemærk, at hotellet anvender forskellige måltidspakker, såsom morgenmad, enkle All inclusive, kun eller ingen måltider.

Værelserne

Dejlige og traditionelle standardværelser og familieværelser samt to-værelseslejligheder med udsigt over poolen eller omgivelserne. Standardværelserne har to separate senge og muligheden for en udklappelig ekstra seng. Nogle standardværelser har en dobbeltseng og en enkeltseng samt en sammenfoldelig seng, der kun er egnet til børn. Familieværelserne består af to værelser, hvoraf den ene har en dobbeltseng, og den anden værelse har to enkeltsenge. To-værelseslejlighederne har et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og en stue med to sovesofaer og et tekøkken.

Alle værelser har WiFi, aircondition og pengeskab mod merpris, telefon, minibar (tom), satellit-tv, klinkegulv. Badeværelse med bruser og brusekabine, hårtørrer, toilet. Altan.

Værelsestyper

Standardværelse til højst 3-4 personer

Familieværelse til højst 4 personer

2-værelseslejligheder til højst 4 personer

Andet

Hotellet består af en bygning på 6 etager og 92 værelser. Bygget i 1991 og renoveret i 2010. Elevator, pengeskab koster ca. 3 euro pr. Dag. Måltider, der kan forhåndsbestilles, er All inclusive mellem 10: 00-22: 00 eller kun morgenmad. Nogle priser inkluderer ikke måltider. Alle måltids pakker fremgår på billetten. Nøjagtige tider for restaurant og barer vil blive annonceret ved ankomsten til hotellet. Liggestole, parasoller, mad og drikke mod ekstra gebyr på stranden. Øststrand 500 m. Sand- og grusstrand og stenklipper i vandet. Ændringer i indholdet kan forekomme i løbet af sæsonen og udgå under lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og MasterCard. Lokalt centrum 250 m. Alanya centrum 1,8 km. Lokal bus er 250 m. Turist / byområde med trafik, der kan opleves som forstyrrende. Lyde fra moskeer kan høres mere eller mindre omkring hele Alanya, da de er en del af byarkitekturen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider

Anmeldelser