Wave Hotel

Pomorie, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Air condition
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 5 km
  • gym
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2019
  • transfer_time: 10 min
  • pool: 2
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminat, fliser
  • elevator
  • pool_slides
  • wellness
  • nbr_floors: 6
  • credit_card:
  • room_ac
  • nbr_rooms: 426
  • all_inclusive

Hotelinformation

Nyt og lækkert hotel
Wave Resort er et spritnyt hotel, som slog dørene op i 2019. Det er et lækkert hotel med masser af plads og luft, flere skønne pools og 24 timers All Inclusive.

Den imponerende og iøjefaldende hovedpool, som strækker sig over en betragtelig del af hotellets område, ligger ved siden af de store fontæner i hotellets have, og her er masser af plads og luft. Der er også aktivitetspool, et område med vandrutsjebaner og vandpjaskerier samt et pragtfuld roligt område ved stillepoolen.

Fra terrassen ved den store indbydende lobby kan du hver aften se det flotte fontæneshow, mens du nyder et glas bobler eller en kølig drink. På Wave Resort kan du faktisk nyde ikke mindre end 24 timers All Inclusive, og udover buffeterne i den store lyse hovedrestaurant er der også tre tema-restauranter og fire barer på hotellet.

Hotellet er indrettet i en minimalistisk stil, som appellerer til de nordiske gæster - rene linier, rustikke detaljer som betongulv, hvide vægge, lyst træ, lyse komfortable stole og bløde sofaer. De rummelige værelser, der alle har balkon er ligeledes nydeligt indrettet i samme sikre stil som resten af indretningen på hotellet.

Wave Resort er omgivet af saltudvindingsmarker og ligger et stykke fra det meste, men du har alt hvad du har brug for på hotellet. Hvis du gerne vil udforske lidt af nærområdet ligger hotellet knapt 5 km fra Pomorie, 7 km fra hyggelige Nessebar og 10 km fra livlige Sunny Beach - og med blot 15 km fra Burgas Lufthavn er der en herlig kort transfertid, når I ankommer til Bulgarien.

Wave Resort er et af Nazars hoteller, hvor du får meget for pengene og det er en del af vores Holiday Collection.

Imponerende pool med indbygget jacuzzi
Du kan ganske enkelt ikke undgå at lægge mærke til den imponerende, store og iøjefaldende hovedpool, som strækker sig over en betragtelig del af hotellets område. Denne pool er aflang, og har flere afstikkere ud til siderne, og der er sågar også en jacuzzi midt i poolen.

Der er også en aktivitetspool, et stillepools-område og en børnepool med et herligt vandsprøjtende pjaskeland og et par mindre vandrutsjebaner for familiens mindste.

I området ved stillepoolen, som er forbeholdt personer over 16 år, hersker der en behagelig og tilbagelænet stemning, og det er pragtfuld at dase på de bløde madrasser i pavillonerne rundt om poolen.

De fart-og vandglade vil sikkert få meget tid til at gå i området med de fire sjove vandrutsjebaner. Den private strand har delvist sort sand, som er rigt på mineraler – og det kan godt anbefales at tage en forfriskende morgendukkert i Sortehavet inden dagen går i gang. Her er solsenge og parasoller.

Vær opmærksom på at det bliver relativt hurtigt dybt på stranden. Den lækre indendørspool ligger i lyse omgivelser, da den er omgivet af store vinduespartier. Bemærk dog, at indendørspoolen ikke er åben i juli og august.

24-timers All Inclusive
Når du rejser på ferie med All Inclusive slipper du for at tænke på hvad der er råd til, når I skal ude og spise – her er alle måltiderne nemlig betalt hjemmefra, og det samme er drikkevarerne. På Wave Resort kan du faktisk nyde ikke mindre end 24 timers All Inclusive!

De tre hovedmåltider serveres som buffet i den store, åbne og lyse restaurant, hvor det også muligt at sidde og nyde sine måltider udendørs. Børnene har deres egen sektion med særligt børnevenligt mad – anrettet således at de selv kan tage det de helst vil have. I løbet af dagen er der forskellige snacks i snackrestaurant ved poolen, og i lobbyen kan du på alle tider af døgnet få lidt af spise, samt forsyne dig med kolde eller varme drikkevarer. Udvalget af både mad, snacks og drikkevarer afspejler tiden på døgnet og kan variere.

På Wave Resort er der også tre temarestauranter – en bulgarsk, en asiatisk og en Middelhavsrestaurant. Disse er indrettet i forskellig stil som afspejler maden i den pågældende restaurant og er mere intime end hovedrestauranten, da der kun er plads til 40 personer. Temarestauranterne kan besøges mod et mindre tillæg, og det anbefales at bestille plads i god tid. Der kan godt være lidt hektisk stemning i restauranten på de mest populære tidspunkter, da der jo er mange mennesker. 

Vandpjask og vandrutsjebaner
Hvis de området med vandrutsjebanerne, vandpjaske-området, de herlige pools – og tro os, den store hovedpool er vitterligt et populært trækplaster - er nok for at holde børnene i gang, så er den internationale børneklub sikkert populær.

Det er et stort område, som både har indendørs og udendørsfaciliteter. I det store, lyse og åbne lokale er der masser af legetøj, og udendørs er der en stor, herlig legeplads med gummiunderlag, som også er et hit.

Zumba, yoga og vandpolo
Hotellets aktivitetsteam tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter i løbet af dagen, så hvis du ikke udelukkende har lyst til at ligge og dase ved poolene og stranden, så er der mulighed for tage del i aktiviteterne – vandpolo, zumba, boccia og bueskydning for blot at nævn et par af mulighederne.

Der er også aktiviteter som fokuserer på mere mindfullness-aspektet og her kan du både dyrke yoga og tai-chi. I hotellets fine fitnesscenter er der flere maskiner, vægte og løbebånd, så der er rig mulighed for at have en aktiv ferie på Wave Resort.

Hvis du hellere vil slappe af og forkæle dig selv, så læg vejen forbi hotellets lækre spa-afdeling.

Fra terrassen ved den store indbydende lobby kan du hver aften se det flotte fontæneshow, mens du nyder et glas bobler eller en kølig drink. Flere aftener om ugen er der underholdning i hotellets amfiteater.

Shuttlebus til den nærliggende by Pomorie, hvor I kan slentre en tur og kigge på den lokale folkore. Der er flere daglige afgange både til og fra Pomorie.

Der er gratis wifi overalt på hotellet.

Rummelige værelser i minimalistisk stil
Værelserne er rummelige og nydeligt, friskt og minimalistisk indrettet i en stil, som appellerer til de nordiske gæster. Her er rene linjer og lyse nuancer som beige, klar blå og hvid.

Der er både fliser og laminatgulv på værelset, og her er telefon, TV med oversigt over hotellets faciliteter og muligheder, walk in closet, central aircondition, minibar, kaffe og the-faciliteter, safetyboks og fri wifi.

Alle værelser har balkon, som enten har udsigt over hotellets område eller de omkringliggende marker og de naturlige omgivelser. >

Dobbeltværelse, udsigt til haven, 2-3 personer
Dobbeltværelset er 36 m², her er der tre almindelige sengepladser. Dette værelse har udsigt til haven og det er muligt at, mod et tillæg, bestille værelset med delvis havudsigt (side sea) eller havudsigt. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre personer og det er muligt at få børnepris på ét barn. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse med delvis havudsigt (sesaside), 2-4 personer
Dobbeltværelset er 36 m², her er der tre almindelige sengepladser. Dette værelse har delvis havudsigt. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. fire personer, heraf max tre voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse Deluxe, delvis havudsigt (seaside), 2-3 personer
Dobbeltværelse Deluxe er 44 m² og her er der tre almindelige sengepladser. Dette værelse har delvis havudsigt (seaside) og det er muligt at, mod et tillæg, bestille værelset med havudsigt. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre personer og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Dobbeltværelse med havudsigt, 2-4 personer
Dobbeltværelset er 36 m², her er der tre almindelige sengepladser. Dette værelse har havudsigt. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. fire personer, heraf max tre voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse Deluxe med havudsigt, 2-3 personer
Dobbeltværelse Deluxe med havudsigt er 48 m², her er der tre almindelige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre personer og det er muligt at få børnepris på ét barn. 

Familiesuite med havudsigt, 2-4 personer
I familiesuiten med havudsigt er 48 m² er der fire almindelige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. fire personer, og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Familiesuite med delvis havudsigt (seaside), 2-4 personer
Denne familiesuite er 59 m², og her er der fire almindelige sengepladser. Dette værelse har delvis havudsigt (seaside). Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. fire personer, og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Dublex Famile Suite havudsigt, 4-6 personer
Duplex familiesuiten med havudsigt er hele 95 m², som er fordelt på to etager. På nederste etage er der et mindre værelse med én seng, og i stuen er der en sovesofa. Her er også bord med fire siddepladser og en dejlig balkon med flot udsigt. På samme etage er der også toilet og bad og et walk-in closet. På øverste etage er der et soveværelse med eget toilet og bad, samt yderligere et værelse med to almindelige sengepladser og yderlige et toilet, bad samt walk-in closet og en balkon. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, her kan bo max. seks personer (heraf max fem voksne) og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Stort dobbeltværelse med havudsigt, 2-4 personer
Dette værelse er 43 m² og her er to almindelige sengepladser samt en sovesofa som måler Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. fire personer heraf max tre voksne, og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Dobbeltværelse Deluxe Swimup, 2-3 personer
Dobbeltværelse Deluxe Swimup er 44 m² og her er to almindelige sengepladser. Der er også en sovesofa, som måler 198x80 cm, når den er slået ud. Fra værelset er der udgang til en lille terrasse, hvorfra du kan hoppe direkte i den aflange pool, som du deler med de omkringliggende værelser.

Et par timers total afslapning
Ferietid er forkælelsestid, og der er vel næppe en bedre måde forkæle sig selv på end en lækker egoistisk spa-behandling, som lutter fokuserer på dit eget velbefindende.

På Wave Resort kan du trygt overgive dig til det søde personale og deres kyndige, erfarne hænder et par timer. Hvis du ikke har lyst til en behandling kan du frit benytte saunaen, dampbadet, jacuzzi, saltrummet og maskinen med knust is, som er lige ved saunaen. Det er herligt at køle sig ned på inden eller efter en tur i saunaen, og denne er stor, lys og panorama vinduer mod haven.

Mod betaling:

Alle behandlinger


Bemærk, indendørspoolen ikke er åben i juli og august.

Der kan godt være lidt hektisk stemning i restauranten på de mest populære tidspunkter, da der jo er mange mennesker.

Med 24 timers All Inclusive kan du i lobbyen altid få lidt af spise, samt forsyne dig med kolde eller varme drikkevarer.

Udvalget af både mad, snacks og drikkevarer afspejler tiden på døgnet og kan variere.

Bæredygtighed og grønne initiativer
Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Wave Resort har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Der bruges magnetiske nøglekort til at alle værelser, som gør at elektriciteten afbrydes når gæsterne forlader værelset.

• Air condition afbrydes automatisk når altandøren åbnes (og slukkes ligeledes når gæsterne forlader værelset)

• Der er genanvendelige plastkrus i pool og strandbaren.

• Shampoo og bodyshampoo på badeværelset er monteret i dispensere i stedet for engangsminiprodukter i plast.

• Sørger for at der bliver affaldssorteret, og at affaldet sendes til genbrug og genanvendelse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider