Rixos Premium Saadiyat Island

Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater Flag - Forenede Arabiske Emirater

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstands center: 11 km
  • Lufthavn Abu Dhabi International Airport (AUH): 35.2 km (28 mins)
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Nærmeste centrum: 11 km
  • Bar: 6 stk.
  • Elevator
  • Restaurant: 5
  • Minimarked
  • Rengøring pr. uge: 7

Hotelinformation

Rixos Premium Saadiyat Island tilbyder et luksuriøst og familievenligt All Inclusive-ophold med en idyllisk beliggenhed ved stranden og et bredt udvalg af faciliteter. Her bor du komfortabelt i Abu Dhabi i værelser med moderne indretning, der kombineres flot med det mere traditionelle.

Hotellets brede udvalg af restauranter har noget for enhver smag med både lokale delikatesser og internationale retter. I hotellets mange barer kan du bestille alt fra friske juicer og snacks til moderne cocktails og klassiske drinks. For at dit ophold skal være ekstra bekvemt, indgår All Inclusive i rejsens pris.

Rixos Premium Saadiyat Islands pools er perfekte til solbadning, svømmeture, leg og afslapning. Ved hotellets store poolområde kan du slappe af i en behagelig liggestol og nyde en forfriskende dukkert. Børnene kan lege og boltre sig i bølgepoolen eller vandlegeparken.

For dig, der er ude efter total afslapning i ferien, tilbyder hotellets spaafdeling opvarmet pool og en række behandlinger inspireret af traditioner fra både vest og øst. Hvis du har lyst til lidt træning og sport i løbet af dit ophold, har Rixos Premium Saadiyat Island et motionsrum, tennis, træningshold, basket og yoga. Der er også en international børneklub og legeplads til børnene.

Hotellets elegante og rummelige værelser er indrettet med fokus på luksus og komfort og tilbyder panoramaudsigt over det glitrende hav eller den frodige have.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider