Arin Resort

Turgutreis, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Spa
  • Afstand strand: 30 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Bodrum (BJV): 54.7 km (1 hour 1 min)

Hotelinformation

I hyggelige Turgutreis, en moderne ferieby ca. 20 km vest fra Bodrum, ligger det 5-stjernede Arin Resort (tidligere Sundance Resort). Her kan du holde en dejlig badeferie i skønne omgivelser lige ned til hotellets private strand ved strandpromenaden. Arin Resort har et dejligt poolområde, hvor du kan nyde solen og en kølig dukkert.

På Arin Resort bor I i pæne, lyse værelser med land- eller havudsigt, hvor der i familieværelserne er plads op til 4 personer og havudsigt. Med Ultra All Inclusive skal I blot læne jer tilbage og nyde ferien uden at have pungen op ad lommerne – dagens måltider, drikkevarer og snacks er nemlig allerede betalt hjemmefra. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres i hotellets buffetrestaurant, hvor der er en smuk udsigt over stranden og havet.

Arin Resort tilbyder et udvalg af forskellige aktiviteter, så I aldrig kommer til at kede jer på ferien. Rør f.eks. kroppen i fitness eller til yoga, eller dyst mod hinanden i billard, tennis og bordtennis. For ekstra forkælelse kan I nyde en afslappende massage i hotellets spaafdeling (mod betaling). Vi anbefaler Arin Resort til både par og familier, der ønsker en dejlig badeferie på Bodrum-halvøen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider