Karmir Resort & Spa

Kemer, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Spa
  • Afstand strand: 80 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Antalya (AYT): 51.1 km (53 mins)

Hotelinformation

Smukke omgivelser og gode faciliteter skaber rammerne om en dejlig familieferie på Karmir Resort & Spa. Her har du de frodige Taurusbjerge som baggrund og med blot 100 meter til stranden, er du kun en kort gåtur fra at nyde Midddelhavets blå bølger.

Blot 1 km fra Karmir Resort & Spa ligger den lille by Goynuk, hvor hovedgaden byder på et mindre udvalg af butikker og restauranter.

Karmir Resort & Spa er et dejligt hotel med alle tænkelige faciliteter for både børn og voksne. Her er børneklubber for børn i alle aldre, vandrutsjebaner og hotellets hjerte er det store indbydende poolområde, som uden tvivl vil være et hit for hele familien.

Sportsaktiviteter og wellness kommer du bestemt heller ikke til at mangle i løbet af din ferie. Besøg fx hotellets dejlige spacenter eller kast dig ud i et slag tennis, besøg fitnesscenteret eller få pulsen op med lidt aerobics.

På Karmir Resort & Spa bor du i smukt indrettede værelser, som kan rumme op til 5 personer, og hotellets Ultra All Inclusive-program sikrer, at alle tanker om madlavning og indkøb for en stund kan slippes. Du skal blot koncentrere dig om finde dine favoritter på buffeten, når sulten melder sig.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider