Venessa Beach

Konakli, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Antalya (AYT): 104 km (1 hour 32 mins)
  • Lufthavn Gazipasa (GZP): 65.6 km (1 hour 9 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Dette hotel er beliggende i samfundet Türkler ved Fugla-halvøen i Incekum-regionen. Hotellet ligger på sin egen sandstrand, 300 m fra de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler og 800 m fra Avsallar med sine restauranter, barer og butikker. Det store feriested Alanya med dets mange attraktioner, såsom Alanya Slot, Det Røde Tårn og Damlataş-hulerne, ligger 22 km væk, og det er 30 km til floden og hulerne ved Dim Çayı. Antalya Lufthavn ligger 100 km derfra.

Hotellet har 9 suiter og 21 dobbeltværelser, som er fordelt på 6 etager og kan nås med elevator. Det venlige personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne omfatter et pengeskab og en valutavekslingsservice. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. En række butikker, herunder et supermarked, er gode til at shoppe eller bare surfe på. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Parkeringspladser er tilgængelige for gæster, der rejser i bil. Andre tjenester omfatter roomservice, tøjvask og en frisør.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge og ekstra senge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Gæsterne vil også finde et minikøleskab inkluderet blandt standardfunktionerne. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

En solterrasse, liggestole og parasoller er til rådighed. Spabadet i poolområdet lover ren afslapning. For dem, der ønsker at holde sig aktive, mens de er på ferie, tilbyder hotellet beachvolley. Sports- og fritidsfaciliteter på hotellet omfatter et fitnesscenter og bordtennis. Der er et wellness-område med spa, sauna, dampbad, hammam, hydroterapibehandlinger og solarium. Mod betaling: massagebehandlinger.

Spisefaciliteterne omfatter en spisestue, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Restauranten har aircondition og høje stole til børn. Halvpension kan bestilles. Der tilberedes en lækker og varieret buffet til morgenmad og aftensmad hver dag, og en fast menu kan bestilles til frokost.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider