Grand Anatolia

Istanbul, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Istanbul Sabiha Gökçen (SAW): 42.8 km (45 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger på byens historiske halvø. Det er tæt på Kumkapi, som er berømt for sine fiskerestauranter, og der ligger tilmed barer og klubber inden for ca. 5 km af hotellet. Ejendommen ligger desuden 2 km fra Sultanahmet og tilbyder en ubesværet adgang til lokale, offentlige transportmidler. Herudover ligger der en metrostation omkring 1,3 km fra hotellet, mens der til turistcentrummet er omkring 2 km. Af nærliggende seværdigheder finder man desuden Den Store Basar 1,5 km væk, Den Blå Moské 2,2 km væk, Hagia Sofia 2,4 km væk og Topkap?-paladset 2,6 km væk (alle afstande omtrentlige). Endvidere er der henholdsvis ca. 16 og 50 km til de 2 internationale lufthavne Atatürk og Sabiha Gökçen.

Dette klimatiserede city-hotel åbnede dørene i 2011 og består af i alt 33 værelser. Gæsterne bydes velkommen i foyeren, hvor der er en døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet samt fjernsynsstue, vekselbørs og elevator. Deslige kan man få noget at drikke i baren og spise middag i restauranten. På hotellet er der trådløs internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling.

Alle værelser er hyggelige og tilbyder eget badeværelse med brusebad eller badekar og en hårtørrer. Endvidere er der gulvtæppe på hvert enkelt værelse samt dobbeltseng, telefon, satellit-tv, internetadgang, safeboks (mod betaling) og et minikøleskab. Ydermere tilbydes der klimaanlæg og centralvarme som standardindretninger i alle boligenheder.

Gæsterne tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen på hotellet. Frokosten og aftensmaden kan bestilles a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider