Armonia Holiday Village

Turgutreis, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 5 km
  • Lufthavn Bodrum (BJV): 60.2 km (1 hour 8 mins)

Hotelinformation

Armonia Holiday Village er en spændende nyhed på Bodrum-halvøen og et dejligt hotel, som er kendetegnet ved sin smukke beliggenhed og sine mange lækre faciliteter, der sikrer en ferie med rig mulighed for både afslapning og underholdning for hele familien.

Skøn placering ved stranden

Hotellet ligger på Bodrum-halvøen, ca. 5 km fra Turgutreis – med det frodige bjerglandskab i baggrunden og en betagende udsigt over havet. De lave, hvidkalkede bygninger er bundet sammen af et stisystem, som fører dig ned til de dejlige pools og videre ned til hotellets egen private strand, hvor du kan solbade, hoppe en tur i det krystalklare hav eller slentre en tur i vandkanten og nyde de smukke omgivelser.

Ferie med All Inclusive og gode faciliteter

Hotellets mange faciliteter omfatter yoga, minigolf, sports- og wellnessfaciliteter. For børnene er her desuden børneklub, legeplads og vandrutsjebaner. Hotellets All Inclusive-program sørger for, at du kan komme helt ned i gear. Alle måltider, drikkevarer og snacks er nemlig inkluderet i prisen og du kan få stillet sulten og tørsten næsten hele døgnet uden at skulle have pungen op ad lommen.

Armonia

Særtilbud på Armonia Holiday Village: Rejs 2 betal for 1!

Book din ferie til Armonia Holiday Village nu, og rejs 2 personer men betal kun for 1.

Bemærk: Kampagnen gælder for værelsetypen standardværelser, som kan rumme 2-3 voksne, eller 2 voksne + 1 barn. Når du vælger denne værelsetype, vil den samlede pris fremgå af prisoversigten – og den 2. rejsende er således fratrukket prisen i oversigten. Kampagnen gælder på udvalgte afrejsedage i maj og juni. Rejsens varighed må ikke overstige 14 dage. Kampagnen kan ikke kombineres med andre rabatter. Når du vil gøre brug denne kampagne, skal du vælge det billigste standardværelse i bookingprocessen.

Læs mere

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider