Aparthotel Oberza

Krakow, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 1200 m
  • Lufthavn Kraków (KRK): 18.9 km (32 mins)

Hotelinformation

Denne stilfulde ejendom har en bekvem beliggenhed i Kazimierz, Krakows Jødiske Kvarter, med ubesværet adgang til byens vigtigste seværdigheder. Til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler er der kun 150 m fra hotellet. Til byens centrum og torvet er der omkring 1,2 km (12 minutters gang) fra hotellet, og forlystelsesområdet med klubber, diskoteker og restauranter finder man inden for 150 m. Herudover er der ca. 12 km til Wieliczka Saltmine fra hotellet og ca. 69 km til Auschwitz Birkenau.

Dette charmerende lejligheds-hotel ligger i en renoveret bolig fra det 19. århundrede og tilbyder i alt 16 lejligheder. Det blev renoveret i 2010 og tilbyder varmt, hjemligt og hyggeligt indrettede boligenheder med elegant interiør og en romantisk atmosfære. Lejlighedskomplekset råder også over en raffineret restaurant, have og terrasse. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, som giver dem frihed og uafhængighed til at nyde nøjagtigt det ophold, de ønsker. Af yderligere faciliteter på dette city-hotel er der garderobe, café, bar, beværtning og en restaurant. Deslige vil forretningsrejsende helt sikkert sætte pris på konferenceindretningerne. Hertil kommer også trådløs internetadgang og mulighed for at bestille roomservice.

Alle lejligheder tilbyder egne badeværelser med brusebad og hårtørrer. Herudover er der også dobbeltseng, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang og tekøkken i boligenhederne. Hertil kommer tilmed centralvarme som standardindretning.

Hotellet har en swimmingpool.

Hver morgen tilbydes der en kontinental morgenbuffet. Herudover kan frokosten og aftensmaden vælges som menu eller a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider