Zen airport

Torremolinos, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 2 km

Hotelinformation

Dette hotel ligger i hjertet af Costa del Sol, i et boligområde ved en indfaldsvej til Torremolinos. Dette er et fremragende sted at tilbringe et par afslappede dage og ligger 1,5 km fra Costa Lago strand og i nærheden af et busstoppested. Herudover vil gæsterne finde La Colina banegård 800 m væk, mens der til centrum af Los Alamos med dets barer og natteliv er 2 km. Endvidere ligger Torremolinos konferencecenter 2 km, Puerto Marina 8 km og Málaga konferencecenter 12 km fra denne ejendom. Málaga lufthavn ligger 5 km fra hotellet.

Dette charmerende, familievenlige city-hotel blev renoveret i 2009 og ligger i en bygning, som udstråler essensen af Andalusien. Dette klimatiserede etablissement egner sig ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster og tilbyder gæsterne faciliteter såsom en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks. Yngre gæster kan boltre sig på legepladsen, og der er også en café, en bar og en morgenmadsrestaurant. Ydermere vil gæsterne sætte pris på stedets trådløse internetadgang, parkeringsmuligheder og rum til opbevaring af bagage.

På alle værelser er der eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer. De er også udstyret med fjernsyn, internetadgang, regulerbart klimaanlæg og radiator.

Dette hotel råder over en udendørs swimmingpool med en solterrasse med liggestole og parasoller. Desuden har gæsterne mulighed for at spille bordtennis, og golfentusiaster kan besøge Guadalmar golfbane 3 km væk.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider