Best Western Vilnius

Vilnius, Litauen Flag - Litauen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Vilnius (VNO): 9.8 km (14 mins)

Hotelinformation

Dette city-hotel har en hyggelig beliggenhed i nærheden af skyskraberne på flodens højre bred, i et moderne erhvervs- og forretningspræget kvarter med underholdningsmuligheder. Alle byens vigtigste kulturelle arrangementer og højdepunkter, herunder opera, ballet og teatre finder man inden for bekvem gåafstand. Man kan endvidere gå til Det Litauiske Museum for Kunst på blot ca. 10 minutter, mens Vilnius banegård og busstation ligger omkring 4 km fra hotellet og Vilnius internationale lufthavn ca. 7 km væk.

Dette city-hotel har en central beliggenhed og tilbyder moderne interiør og en hyggelig restaurant. Deslige tilbyder hotellet et business-center, som kan anvendes såvel af enkeltpersoner som turister samt af deltagere ved konferencer på hotellet. Gæsterne bydes velkommen i foyerens døgnåbne reception og tilbydes her desuden safeboks, garderobe og elevator og drikkevarer i baren. På stedet er der også konferenceindretninger, trådløs internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

De veludstyrede og stilfulde værelser vil tilfredsstille selv de mest krævende gæster. Der tilbydes eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, og standardindretningen omfatter yderligere en dobbeltseng, en telefon og et fjernsyn. Gæsterne kan holde kontakten med omverdenen ved lige under opholdet takket være værelsernes internetadgang og desuden finde forfriskninger i minibaren. Ydermere er hver enkel boligenhed udstyret med regulerbart klimaanlæg og centralvarme. Der stilles tilmed rygerværelser til rådighed.

Hotellets gæster er velkomne til at slappe af i dets spa-område, hvor man finder en indendørs swimmingpool, en sauna og et fitness-studie. Spa-området tilbyder endvidere et hvilehjørne, rummelige omklædningsrum og brusekabiner.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider