Absalon Hotel

København, Danmark Flag - Danmark

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn København (CPH): 12.4 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 100

Hotelinformation

Dette hotel ligger i det trendy Versterbo erhvervskvarter tæt på det berømte Tivoli. En bred vifte af butikker, glamourøse caféer og restauranter kan findes i umiddelbar nærhed. Desuden er den centrale banegård og det berømte natteliv i København også inden for rækkevidde af hotellet.

Hotellet har elevator og har 161 ikkerygerværelser. Det venlige personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Der er også en række butikker, der gør det muligt at gå en tur og browse. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en aviskiosk, en tv-stue og et legerum. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen mod betaling. Af yderligere tjenester og faciliteter er der børnepasning (mod betaling), roomservice, vasketøjsservice og møntvaskeri. Aktive gæster, der ønsker at udforske det omkringliggende område på cykel, vil sætte pris på cykeludlejning. Cykelopbevaring er også tilgængelig.

Værelserne er udstyret med justerbar centralvarme. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et køleskab og en te- og kaffemaskine. En telefon, et tv, en stikadapter, et vækkeur og WiFi (uden ekstra gebyr) er også til rådighed. En hårtørrer og et makeup-spejl er tilgængelige på badeværelserne, som er udstyret med en bruser og et badekar. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter.

Hotellet tilbyder en række muligheder for sport og fritid. Det gode vejr kan nydes på terrassen. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike, billard og aerobic. En danseklub byder på sjov og underholdning.

Spisefaciliteterne omfatter en restaurant, en café og en bar. En styrkende morgenmad serveres dagligt. Personalet er også glade for at tilbyde glutenfri måltider.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider