Rixwell Elefant Hotel

Riga, Letland Flag - Letland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 15 km
  • Afstands center: 5 km
  • Lufthavn Riga (RIX): 5.7 km (10 mins)

Hotelinformation

Dette city- og lufthavns-hotel har en praktisk beliggenhed mellem Rigas internationale lufthavn og den gamle bydel, som ligger 4 km væk. Etablissementet tilbyder nem adgang til aktiviteter af kulturel, forretnings-, indkøbs- og fritidsmæssig karakter. Endvidere er der nem adgang i bil, taxa og med offentlige transportmidler. Man kan desuden komme til Jurmala strand på 15 minutter i bil, mens Rigas internationale lufthavn ligger 5 km væk.

Dette nyåbnede city-hotel er på én gang landligt og urbant, indbydende og elegant. Med henblik på design er der blevet rettet stor opmærksomhed på detaljen, ligesom hotellet tilbyder førsteklasses service og en innovativ tilgang til kunden og dennes tilfredshed som midtpunkt. Herudover har det klimatiserede etablissement 6 etager og rummer 158 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks og en garderobe. Til faciliteterne hører desuden elevator, en bar, restauranten Elefant og konferenceindretninger med moderne teknisk udstyr. Hertil kommer internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Endelig er der parkeringsplads og en garage til bilen mod betaling.

Der er eget badeværelse med et brusebad/badekar og en hårtørrer på værelset samt satellit-/kabel-tv, internetadgang, en minibar, regulerbart klimaanlæg, centralvarme og en safeboks.

Gæsterne tilbydes morgenbuffet dagligt, mens frokost og aftensmad tilbydes a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider