IMPERIAL Hotel & Restaurant

Vilnius, Litauen Flag - Litauen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Vilnius (VNO): 5.5 km (14 mins)

Hotelinformation

Det klassiske hotel ligger på det skønneste sted i Vilnius i centrum af den gamle bydel lige over for den berømte, nationale koncertsal. Efter få skridt kommer man tilmed til 2 teatre og Vilnius' rådhus samt mange hyggelige restauranter, souvenir- og modeforretninger, museer, udstillingshaller og forbindelse med offentlige transportmidler. Hotellet er særdels egnet til at modtage både turister og forretningsfolk.

Hotellet åbnede i 2005 og har på sine 4 etager i alt 55 værelser, heraf 14 suiter og 3 lejligheder. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe og elevator. Det venlige, professionelle og imødekommende personale er klar til at hjælpe i enhver sammenhæng. Efter en rekreativ søvn i det lyst indrettede værelse kan gæsterne nyde lugten af frisk morgenkaffe fra den hyggelige baggård. Endvidere er der frisørsalon, bar, café, kiosk, diskotek, teatersal og restaurant. Ydermere er der 2 konferencelokaler med moderne udstyr, som er perfekt egnet til forretningsmøder. Naturligvis tilbydes der også vasketøjsservice. Hotellet har tilmed en garage (mod betaling).

Hotellet råder over 55 værelser, hvis indretning er skabt af en af de bedste designere i Vilnius i klassisk stil. Alle værelser er meget komfortabelt indrettet og har badeværelse med brusekabine og hårtørrer. De bekvemme borde og internetadgang i alle rum gør det nemt at kombinere fritid og arbejde med hinanden. Derudover er der telefon, satellit-tv, dvd, radio, stereoanlæg, dobbelt- eller kingsize seng samt safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille radiatorerne og klimaanlægget. Lejlighederne rummer endvidere tekøkken med køleskab og siddeplads. Der kan reserveres røgfri værelser.

Herudover er whirlpool, sauna, dampbad og massagetilbud (mod betaling). Til de sportsbegejstrede gæster er der et fitness-studie samt mulighed for at gøre gymnastik og aerobic.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider