Best Western Plus Hotel Brice Garden

Nice, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 500 m
  • Lufthavn Nice (NCE): 7.1 km (17 mins)

Hotelinformation

Det charmerende hotel ligger i et boligkvarter midt i en velplejet park. Til stranden og til den berømte Promenade des Anglais er der kun ca. 200 m. Der er kun få skridt til en forbindelse med offentlig transport samt forskellige restauranter og diverse barer. Ca. 500 væk ligger den gamle bydel med diverse indkøbsmuligheder. Banegården og den russiske katedral ligger desuden ca. 300 km fra hotellet, mens der er ca. 800 m til Museum Matisse. Det nærmeste skiområde ligger ca. 25 kilometer herfra. Lufthavnen ligger omkring 5 km fra hotellet.

Hotellet har en rolig beliggenhed. Det blev bygget i 1912 og renoveret i 2005. Det er på 4 etager samt en have med terrasse. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med elevator og døgnåben reception samt safeboks og vekselbørs. Herudover er der en kiosk, en bar, en tv-stue, en morgenmadsrestaurant, et konferencelokale samt en restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte hotellets internetadgang, WLAN (mod betaling), vasketøjsservice (mod betaling), ligesom der er mulighed for at leje cykler (mod betaling). Mod betaling kan der forud reserveres privat parkeringsplads.

De smagfuldt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minikøleskab samt klimaanlæg og centralvarme.

Hotellet kan tilbyde sine gæster liggestole og parasoller samt mod betaling en sauna, massagetilbud og et fitnessstudie. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsgrene såsom banabåd, vandski og jet ski (mod betaling). Den nærmeste golfbane ligger ca. 5 km væk.

Der er forbindelse fra lufthavnen til bymidten med shuttlebussen. Herefter skal man følge Rue Meyerbeer til Rue Marechal Joffre, hvor hotellet ligger.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider