Novotel Krakow Centrum

Krakow, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Kraków (KRK): 11.3 km (22 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er beliggende i centrum af byen. Det har en betagende udsigt over Wawel-slottet og ligger tæt på en forbindelse med offentlig transport. Ca. 1 km fra hotellet finder man desuden forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber samt et diskotek. Til den gamle bydel er der ca. 2 km.

Byhotellet blev bygget i 2002, er på 6 etager og råder over i alt 198 værelser, heraf 6 suiter, 121 enkelt- og 50 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevatorer, ligesom hotellet også råder over en café, en kiosk, en bar, et spillerum og en cykelkælder. Der er desuden mulighed for at leje cykler. Hotellet har tilmed en indbydende à la carte restaurant. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt internetterminalen. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen (mod betaling). Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del faciliteterne.

Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, safeboks (mod betaling), klimaanlæg og en lille sofagruppe. Desuden er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper.

Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med dertilhørende parasoller. Der er endvidere mulighed for at slappe af i whirlpoolen eller i saunaen samt få massage. Sportsbegejstrede kan benytte hotellets fitness-studie, ligesom der også præsenteres et underholdende aktivitetsprogram.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider