Stella Maris

Blanes, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition

Hotelinformation

Hotellet ligger i et roligt beboelseskvarter i Los Pinos kun ca. 300 m fra den lange sandstrand. Der er omkring 1 km til Blanes' bymidte. Fra lufthavnen i Gerona, der ligger blot 30 minutters kørsel fra hotellet, kan man komme videre til diverse, internationale lufthavne.

Hotellet har et moderne indendørs design og blev omfattende renoveret i år 2002. Det råder over i alt 90 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception og vekselbørs. Desuden er der en restaurant med separat ikke-ryger-afdeling og børnestole. Herudover råder hotellet over en bar og et spillerum. Naturligvis tilbydes der vaskeservice, trådløs internetadgang og cykeludlejning. Mod betaling er der desuden mulighed for at parkere.

De velholdte værelser sikrer gæsterne et behageligt ophold. Alle værelser råder desuden over eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, telefon og safeboks (mod betaling). Værelserne har derudover enten altan eller terrasse samt en smuk udsigt ud over omgivelserne. Værelserne er ydermere centralt opvarmede.

Gæsterne har mulighed for at slappe af i hotellets velholdte have, hvor der også er en swimmingpool og et separat børnebassin. Poolområdet er omgivet af en solterrasse med parasoller og liggestole. Sportsbegejstrede kan desuden spille bordtennis eller billard.

Gæsterne har mulighed for at sammensætte morgenmaden, frokosten og aftensmaden fra en buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension og helpension samt Bed & Brakfast.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider