Bright Star

Faliraki, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Bar

Hotelinformation

Dette lejligheds-kompleks ligger 700 m fra den berømte Faliraki strand, i rolige omgivelser og 1 km fra byens centrum. Herudover er der 15 km til Rhodos.

Lejligheds-komplekset er ideelt for familier og par, som ønsker sig en afslappet ferie, og består af i alt 18 boligenheder, herunder 11 lejligheder. Af yderligere faciliteter for gæsterne på dette klimatiserede etablissement er der en foyer, en safeboks, et spillelokale og en fjernsynsstue. Yngre gæster kan boltre sig på legepladsen, og der er også en café, en bar og en morgenmadsrestaurant. Gæsterne vil endvidere sætte pris på stedets trådløse internetadgang, og gæster i bil kan sætte bilen på parkeringspladsen og i den overdækkede garage.

Boligenhederne er rummelige og komfortable og tilbyder en rolig atmosfære. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, fjernsyn, internetadgang og en safeboks. Der er også et tekøkken med køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Endvidere tilbydes der regulerbare klimaanlæg mod betaling. Ydermere er der enten en altan eller en terrasse på hvert værelse.

Dette hotel råder over 2 swimmingpools, herunder en rummelig udendørs swimmingpool og et børnebassin. Herudover kan gæsterne slappe af under parasollerne i snackbaren langs swimmingpoolen eller i fredelige omgivelser i det skønne haveanlæg omkring baren. De kan også tage et slag bordtennis eller pool/snooker mod betaling.

Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider