Pol & Grace Hotel

Barcelona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 15.6 km (23 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Dette hotel ligger tæt på centrum og turistområdet. Utallige indkøbsmuligheder, natklubber, barer og restauranter ligger 100 m derfra. Lufthavnen og kongreshallen ligger kun få minutters kørsel derfra. Der afgår offentlige transportmidler kun 25 m væk.

Hotellet har 5 juniorsuiter, 3 enkeltværelser og 56 dobbeltværelser, som er beliggende på 6 etager og kan nås med elevator. Receptionen er åben døgnet rundt. Bagageopbevaring og pengeskab er til rådighed. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet tilbyder forskellige faciliteter for gæster med handicap. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue, et legerum og et bibliotek. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Andre tjenester omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en børnepasning, en børnepasning, en biludlejningsservice, lægehjælp, en overførselsservice, roomservice, en vaskeriservice, et møntopereret vaskeri og en hotel-shuttlebus. Aktive gæster, der ønsker at udforske det omkringliggende område på cykel, vil sætte pris på cykeludlejning. Cykelopbevaring er også tilgængelig. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Gæsterne er sikre på at få en god nats søvn i dobbeltsengen. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et køleskab og et minikøleskab. En buksepresse er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Andre funktioner omfatter en telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, et stereoanlæg, en stikadapter og WiFi (uden ekstra gebyr). Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Komfortable liggestole er tilgængelige på terrassen. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder tennis og et solarium. Levende musik og et kasino er også muligheder for underholdning.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant, en café og en bar. En generøs morgenbuffet garanterer en god start på dagen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider