Poseidon Playa

Benidorm, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 60 m
  • Afstands center: 900 m
  • Lufthavn Alicante (ALC): 56.0 km (42 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger direkte ud til den skønne sandstrand Playa Poniente, som man kommer til via en fodgængertunnel. Der er ca. 1 km til byens centrum med dets utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder Den nærmeste golfbane ligger 10 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.

Det hyggelige hotel blev bygget i 1968 og renoveret i 2003. Det råder over 17 etager med i alt 306 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en døgnåben reception med vekselbørs samt fire elevatorer. Bygningen rummer desuden et spillelokale, en hyggelig bar, en café og en klimatiseret restaurant med børnestole. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice, ligesom der er mulighed for at gå på internettet.

Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over et flisebelagt badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, safeboks, klimaanlæg og centralvarme samt en altan med havudsigt.

Hotellet råder over en swimmingpool med poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der mulighed for ar dyrke vandaerobic og bueskydning, ligesom hotellet har et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. Mod betaling kan man endvidere spille bordtennis og billard. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster (mod betaling).

Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider