Neptun Hotel

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition

Hotelinformation

Det attraktive lejlighedshotel ligger i en velholdt have på en hovedgade i Side. Man kan sagtens gå til fods til den smukke sandstrand og ind til bymidten. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse shoppingområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 150 m fra hotellet.

Strandhotellet råder over en hovedbygning på 4 etager og en sidebygning på 2 etager med i alt 58 værelser, heraf 53 dobbeltværelser, 3 suiter og 2 hotellejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs samt en tv-stue, en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Hertil kommer en hyggelig bar, en café, en kiosk, et minimarked, et par forretninger og en à la carte restaurant med børnestole. Desuden tilbydes der også vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der gode parkeringsmuligheder.

Værelserne og lejlighederne råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, ligesom de er flisebelagte. Lejlighederne er desuden indrettet med separat stue/soveværelse og bliver gjort rene ved afrejse.

På de smukke udendørs arealer finder man en swimmingpool med parasoller og poolbar. Hotellets gæster har desuden mulighed for at få massage. På stranden kan man dyrke mange forskellige vandsportsgrene som f.eks. vandski, ligesom man kan leje motorbåde. Dér står der også parasoller til rådighed for hotellets gæster.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte, frokosten ligeledes som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Retur

Ledige værelsestyper og måltider