Duva

Pollensa, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 1000 m
  • Afstands center: 900 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 70.3 km (1 hour 3 mins)

Hotelinformation

Det attraktive lejlighedshotel ligger kun 1,3 km fra bymidten og stranden. Derudover afgår der offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet. Inden for en radius af 1 km finder man diverse shoppingområder med forretninger, butikker, barer, diskoteker og restauranter. Der er ca. 60 km til lufthavnen Son Sant Joan.

Det attraktive lejlighedshotel ligger i en 3.000 m2 stor have. Fordelt på 3 etager har det i alt 200 lejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-afdeling og børnestole. Børnene kan muntre sig i spillerummet, på legepladsen eller i miniklubben. Hotellet har endvidere en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis kan gæsterne bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.

De stilfulde lejligheder råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, tekøkken med mikroovn, brødrister og køleskab samt centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.

Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool, sauna, solarium og dampbad, ligesom der også tilbydes massage. Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic og vandaerobic, ride på ponyer og dyrke motion i fitness-studiet samt spille tennis, paddletennis, beachvolley, boccia og billard. Ca. 5,5 kilometer væk ligger der desuden en golfbane. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for adspredelse og underholdning.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokosten kan desuden vælges à la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider