Sheraton Grand Krakow

Krakow, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Kraków (KRK): 12.5 km (25 mins)

Hotelinformation

Hotellet, der er det første, internationale luksushotel i Krakow, ligger i nærheden af Wawelslottet ved bredden af floden Weichsel. Der er 15 minutters gang til den historiske markedsplads med de mange restauranter, barer, caféer og klubber samt til det jødiske kvarter Kazimierz. Der afgår offentlige transportmidler ca. 20 km fra hotellet. Lufthavnen Krakow ligger blot 20 minutter fra hotellet med lufthavnsekspressen. Ca. 10 km fra uden for byen ligger saltminen Wieliczka, som er fredet af UNESCO. Der er endvidere 50 km til det nærmeste skisportsområde.

Det komfortable hotel blev bygget i år 2004 og har fordelt på 5 etager i alt 232 værelser, heraf 107 enkelt- og 111 dobbeltværelser samt 3 suiter og 3 lejligheder. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og garderobe samt et konferencerum med internetadgang. Hertil kommer en café, en hyggelig bar, en kiosk og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling. Uden for hotellet finder man en parkeringsplads samt en garage. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.

Værelserne er smagfuldt og moderne indrettet og råder over en lounge samt et badeværelse med hårtørrer. Endvidere er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, strygejern/strygebræt, safeboks og centralvarme, ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe.

Hotellets gæster kan dyrke motion i fitnessstudiet eller få massage. Der er desuden mulighed for at slappe af i den udendørs pool eller i saunaen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider