Porto Bello Resort Hotel

Antalya, Tyrkiet

Detur
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Hotel Porto Bello er et vidunderligt all inclusive hotel med beliggenhed ved stranden på den berømte Konyaltistranden. Kun vejen adskiller hotellet fra stranden. Hotellet, et af de mere berømte hoteller i Konyalti, som tiltrækker rejsende, der sætter pris på en god beliggenhed, gode faciliteter samt høj service. Porto Bello Hotel passer til både familier og par, der ønsker at bo tæt på stranden, men har en tæt afstand til Antalyas shopping, sightseeing og kultur.

Hotellet består af to bygninger og et stort poolområde med separat børnebassin samt en vandrutschebane, der lander i den store pool. Hotellets personale aktivere, dig gerne med aerobic, vandgymnastik og andre poolspil. Hvis du foretrækker at bade i havet, ligger stranden direkte uden for hotelområdet og nås via en tunnel under vejen. All inclusive er inkluderet i hele opholdet, og du nyder hotellets hovedrestaurant, der serverer internationale retter såvel som lokale retter i buffetstil. Hotellet har også en à la carte restaurant. Snackbaren står for lettere måltider, mens baren hjælper med forfriskende forfriskninger.

Lobbybaren er et naturligt mødested for socialisering, hvor du kan have det sjovt inden du begiver dig ud i Antalyas natteliv. Der er et dejligt spa område på hotellet, hvor du kan bruge den indendørs pool, dampbad og sauna gratis.. Selvfølgelig er der behandlinger og traditionel hamam for at forkæle dig mod ekstra betaling. Derudover er der et veludstyret motionscenter og tennisbaner.

Hvis du ønsker at komme lidt væk fra hotelområdet, så tag en dejlig tur langs strandpromenaden og gå ind til Konyalti centrum eller tag taxa eller bus til Antalya centrum. Der finder du en bred vifte af restauranter, barer, udendørs spisning, underholdning, shopping og butikker.

Uanset hvornår på året har du ferie, er dette et hotel, du kan tilbringe dine afslappende feriedage på.

Værelser

Traditionelt indrettet, lidt ældre værelse med udsigt over poolen eller det omkringliggende område. Standardværelse til 2-3 personer, er der en dobbeltseng eller to separate senge samt muligheden for en ekstra seng i form af en sammenklappelig seng eller sovesofa. Økonomiværelset kan være mindre eller uden en balkon. Familieværelse op til 5 personer består af 2 værelser, herunder et værelse med dobbeltseng og det andet værelse med to enkeltsenge og en ekstra seng i form af en sammenklapnings seng. Værelset til 2 personer består af to værelser, hvoraf det ene er et soveværelse med en dobbeltseng og den anden er en stue med et opholdsområde. Suiterne har store og rummelige balkoner.

Alle værelser har gratis WIFI, telefon, minibar fyldt med vand, centralt styret klimaanlæg, pengeskab, satellit-tv, parket gulv. Badeværelse med badekar og brusekabine, toilet og hårtørrer. Balkon. Handicapværelser på forespørgsel.

Værelsestyper 

Standardværelse til max 3 voksne

Standard økonomiværelse til max 3 voksne

Familieværelse til max. 5 + 1 baby

Junior suite til max. 3 voksne

Øvrigt

Hotellet består af to bygninger på 10 etager, 346 værelser. Bygget i 2002 og renoveret 2019. Elevator, pengeskab. All inclusive mellem kl 08:30-24:00. Præcise tider for restauranter og barer vil blive annonceret ved ankomsten til hotellet. Liggestole, parasoller, mad og drikke på stranden er inkluderet samt badehåndklæder. Småsten og sand på stranden. Ændringer i indholdet kan forekomme, se nedenfor

Vigtigt at bemærke, at aktiviteter og mad udbuddet er anderledes mellem 1. maj - 15. oktober og 16. oktober - 31. april - se under hver fane.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider