Aqua Vista

Hurghada, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

 • Air condition på værelset
 • Air condition på hotellet
 • Babyseng
 • Legeplads
 • Underholdningsprogram
 • Internet på værelset
 • Vaskeriservice
 • Lobby/lounge
 • Opbevaring af bagage
 • Udendørs parkering
 • Reception
 • Pengeskab på værelset
 • Shop
 • Restaurant

Afstand

 • Afstand til supermarket: 5kmm
 • Afstand til strand: 700m
 • Afstand til bymidte: 15000m

Antal

 • Antal swimmingpools: 6

Hotelinformation

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Det elegante Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas ligger lige udenfor Hurghada. Med blot 15 minutter fra lufthavnen kommer du hurtigt til dette trænings- og ferieparadis. Her trives både den, som ønsker en rolig ferie med dovne dage ved poolen og den, som ønsker en mere aktiv ferie med træningsmuligheder.

Powered by Playitas

Powered by Playitas indebærer en garanti for højt niveau på alt fra service, sportinfrastruktur, træning og sund mad. Gæster der tidligere har besøgt hotellerne Playitas og La Pared kommer til at genkende meget, selvom Aqua Vista på mange måder  er helt unikt.

Sports Inclusive

Sports Inclusive på Aqua Vista - powered by Playitas betyder, at et bredt udbud af sport og træning indgår i rejsens pris. Powered by Playitas' filosofi er at alle skal kunne træne frit, afprøve nye sportsgrene og dele træningsglæden uden at bekymre sig om ekstra udgifter. Læs mere om træning og aktiviteter der indgår i Sports Inclusive.

Træning på hotellet

På Aqua Vista - powered by Playitas finder du et stort og komplet sportshotel med tilhørende hotelfitnesscenter og et stort udvalg af sportsfaciliteter for både professionelle og hverdagsmotionister. I området, vi kalder Sport Zone, findes flere af hotellets sportsfaciliteter, f.eks fitnesscenter, olympisk 50-meters pool, WOD-box, sprintbane, holdtræningsplatform, indendørs studio, sauna og isbad.

For svømmere (både motionssvømmere, professionelle svømmere og triatleter) er her en olympisk 50-meters pool, som er opvarmet året rundt og følger standarden for olympisk træningsniveau. Crawlkurser tilbydes i visse perioder. Det imponerende fitnesscenter er mere end 600 kvm stort og udstyret med maskiner for både styrke- og konditionstræning. Her tilbydes dagligt træning med instruktører i alt lige fra yoga til funktionel træning og andre sjove træningstimer (se træning på hotellet her).

Apollos udendørs fitnessområde kaldes WOD-box, og her kan du deltage i flere træningspas om ugen med crossfit-lignende hold. Hotellet har to tennisbaner med hardcourt, og her er også tre padeltennis baner. Hotellet har også beachvolley og boule. Der findes også bordtennis.

Hvis du interesserer dig for dykning eller har lyst til at prøve det, tilbyder vi færdige dykkerpakker via vores udflugter, hvor der er mulighed for at tage dykkercertifikat og kurser eller blot tage på en afslappet dykkertur, der passer både nybegyndere og erfarne dykkere. Ved hotellet er der også andre vandsportsfaciliteter mod betaling. Efter træningstimen kan du køle af i en af de to store pools eller i hotellets tagpool.

Sauna og isbad

Hvis man vil køles ned efter træningen, findes der et isbad med 8-12 grader koldt vand, der er åbent dagligt kl. 08.00-22.00 (mod betaling). Sauna i direkte forbindelse med den olympiske pool og fitnesscenteret, der er åben dagligt kl. 17.00-22.00 (mod betaling).

Dejligt poolområde og privat strand

På Aqua Vista - powered by Playitas er der seks pools inkl. en separat børnepool. En pool, der også har en massagefunktion, ligger på taget i Red Sky Bar med en skøn udsigt over havet. Denne pool er kun for voksne. Hotellets gæster kan også anvende pools på nabohotellerne Aqua Blu og Albatros Aqua Park, der ligger i forbindelse med hotellet (ca. 2 minutter til fods). Her finder du vandlandet med 9 vandrutsjebaner for voksne og 16 vandrutsjebaner for børn fordelt flere steder i vandlandet. Stranden ligger desuden kun en kort gåtur væk. Der tilbydes også gratis transport til og fra stranden, cirka en gang hver halve time. (Der kan forekomme ændringer) Ved stranden er der også forskellige vandsportsaktiviteter mod betaling. Solsenge og parasoller ved poolen og stranden er gratis. Håndklædeservice.

Stort udvalg af restauranter

Aqua Vista - powered by Playitas tilbyder et stort og varieret restaurantudbud. Eksklusivt for Apollos gæster tilbyder vi den helseinspirerede buffetrestaurant Las Playitas med en varieret buffet med alt lige fra sunde, internationale retter til lokale, nordafrikanske specialiteter. Her er også en buffetrestaurant, der er delt op i 3 dele; italiensk, orientalsk og asiatisk. Der er også en snackbar, som blandt andet serverer pizza, pasta, salater og sandwiches. Snackbar ved stranden samt drikkebar med selvbetjening ved Sports Zone (alkoholfrit). Hotellets gæster kan også bestille fra snackbaren på nabohotellet Aqua Blu. Lobbybaren Olympus, barerne Millenium, Red Sky Bar med Shisha lounge og Sport Bar. Det er også muligt at besøge diskoteket Underground på nabohotellet Aqua Blu. Fiske- og skaldyrsrestaurant (indgår ikke i All Inclusive), bordreservation kræves.

Øvrig information

Dags- og aftenaktiviteter seks gange om ugen. Spa med sauna, jacuzzi, massage og hamam mod betaling på nabohotellet Aqua Park. Skønhedssalon mod betaling. Døgnåben reception. 700 meter til stranden. 15 km fra centrum i Hurghada.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider