Hotel M House

Palma by, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 2 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 11.1 km (18 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.

Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 33 værelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og samt konfernceindretninger.

Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider