Sharm Reef

Sharm el Sheikh, Egypten

7 nætter Vis på kort
Amisol
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Tilbage til chartersøgningen

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

 • - Beach baren er ikke inkluderet i all inclusive opholdet.
 • 10.00 Morning club dance
 • 11.00 Darts game
 • 11.15 Beach volleyball
 • 11.30 Dance lessons
 • 12.00 Water aerobics
 • 12.30 Radio relaxing music
 • 15.00 Afternoon club dance
 • 15.15 Beach volleyball
 • 15.30 Darts game
 • 15.45 Water Polo
 • 16.15 Relaxing yoga
 • Bagage kr. 300,-pr. person
 • Bestilling udenfor måltiderne er ikke inkluderet.
 • Bygget i 1997
 • Centrum Naama Bay. 7 km.
 • Drikkevarer serveres kun i glas og ikke i hele flasker.
 • Drikkevarer til måltiderne er inkluderet.
 • Ene værelser
 • Enkelte fællesområder er renoveret i 2018.
 • Er ikke inkluderet
 • Gratis klimaanlæg
 • Hotellets værelser gennemgik en pæn renovering i 2010.
 • Kaffe er kun inkluderet ved poolbaren.
 • Lokale alkoholiske drikkevarer er inkluderet.
 • Mad på fly kr. 165,-/245,- pr. person
 • Number of værelser 128
 • Old Market/ Gamle bydel. 2 km.
 • Renoveret i 2010 + nogle områder i 2018
 • Sharm El Sheikh Lufthavn 18 km.
 • Sharm Reef hotel har flere indkvarteringsmuligheder.
 • Transfer kr. 200,-pr. person
 • Udflugter
 • Vin er kun inkluderet til frokost og middag.
 • Værelsestyper:
 • All inclusive

Andre

 • Strand: 900 m.

Hotelinformation

Sharm Reef er et Amisols Atmosfære hoteller,  her er stemningen og servicen god. Hotellet har primært skandinaviske gæster, og det er generelt meget populært blandt både familier, par og singlerejsende som kommer igen og igen. 

Siden vi startede salget til Sharm Reef hotel, er hotellet med tiden blevet et af vores bedst sælgende og mest populære hoteller. Man kan med sikkerhed møde mange norske og danske gæster på hotellet samt andre nationaliteter. 

I Hadaba er der gode muligheder for snorkling og dykning, samt et hyggeligt byliv med små restauranter og indkøbsmuligheder.

Lige overfor hotellet ligger det åbne butikscenter Il Mercarto, omringet af små gader med de traditionelle Egyptiske caféer samt et Intertainment Center "Alfa Laila Wa Laila"  hvor der af og til optræder internationale kunstnere. I Hadaba findes også et stort og relativt nyt AquaPark-anlæg. Så her er en rigtig god base på Sharm Reef. Ønsker man at tage turen ind til centrum af Naama Bay, kan det fx. gøres med en taxitur på ca. 10 minutter. Den gamle bydel, Old Market ligger kun få minutters taxikørsel væk. 

Sharm Reef hotel hvor vores gæster gerne kommer retur år efter år!

Har man brug for råd og vejledning under opholdet, har vores guider et lille servicekontor på hotellet, hvor man dagligt kan møde Amisols guider, tilmelde sig udflugter og få gode råd og vejledning. Der er endvidere 24 timers åben reception med mulighed for at hæve og veksle penge.

Små afslappende kroge findes rundt på Sharm Reef hotel, f.eks. det hyggelige og arabisk inspireret pude hjørne tæt ved poolen, for dem som ønsker en "næsten autentisk" oplevelse af den arabiske kultur med vandpibe osv. I sommerperioden har man lavet et mindre område ved poolen, hvor man kan få dagens motion, med håndvægte og løbebånd.

Hotellet er opdelt i forskudte plan og bygninger, og her kan man vælge at bestille standard dobbelt værelser, familieværelser eller 2 værelses-ferielejligheder. Nogle værelser vender ud mod pool og andre mod de grønne områder. 

Sharm Reef har en hyggelig restaurant hvor du kan nyde dine måltider via åben buffet. De er rigtig gode til at variere buffeten og tænker på deres skandinaviske gæster.

Hotellet er ældre, men løbende er bygninger og udendørsområderne holdt pæne og rene, så det fremstår grønt, frodigt, fint og indbydende, -dog med ældre sparsomt møblement på værelserne og de øvrige indendørsområder. Hotellet er hyggeligt og oser af atmosfære.

Strand & Pool på Sharm Reef Hotellet -Er samlingspunktet for hele familien

Hotellet har en gratis shuttle bus som kører ca. hvert kvarter ned til en lokal strand. Der er ikke all inclusive på stranden, men der er en lille restaurant, hvor mad/drikke kan købes. Du kan som "Sharm Reef" gæst benytte liggestolene på stranden gratis og der er gode muligheder for snorkling fra badebroen. Stranden ligger ca. 900 meter fra hotellet, og er en forhøjet klippestrand, så den er ikke velegnet for små børn eller sværtgående gæster.

Hotellets store og opdelte poolområde er samlingspunktet om dagen, hvor der er god plads til hele familien i solen, og samtidig kan man  få en forfriskning fra hotellets poolbar. Her er masser af plads til ren afslapning. Poolområdet blev renoveret i 2010, og der er både pool for de store samt de små.  Rundt langs poolen kan man sole sig på liggestole, eller man kan sidde og hyge sig ved borde og stole ved buffetrestauranten og poolbaren. Poolen på hotellet er af større størrelse og opdelt i 3 sektioner med en børnepool så der er noget for alle aldre. En pool er opvarmet i vintermånederne.

Bygget i 1997

Renoveret i 2010 + nogle områder i 2018

Antal værelser 128

Har du brug for yderligere information eller hjælp til booking af dette hotel, så kontakt os på mail: post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402. Vi er til rådighed alle hverdage mellem kl. 10:00 - 16:00.

Udflugter

Se vores spændende program lige her  www.amisol.dk/rejsemal/egypten/sharm-el-sheikh/

Enkelte af udflugterne kan købes før afrejse på "Bestil udflugter" i toppen af denne side, mens alle udflugter kan købes ved ankomst til destinationen.

Visum

Har du dansk pas,  så køber du et indrejse visum ved ankomst til Sharm el Sheikh Lufthavn. Det er meget nemt og vores guide er på stedet ved brug for hjælp. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas, bedes du kontakte den Egyptiske Ambassade i København på tlf. +45 35437070 og ansøge om visum før afrejse.

Læs mere om pas/visum hér  www.amisol.dk/servicelinks/rejseinformation/for-afrejse/

Sharm Reef er et rigtig populært og hyggeligt familiehotel, centralt beliggende i byområdet Hadaba.  

Siden vi startede salget til Sharm Reef hotel, er hotellet med tiden blevet et af vores bedst sælgende og mest populære hotel i sin kategori. Man kan med sikkerhed møde mange norske og danske gæster på hotellet samt andre nationaliteter.

Med stort nyt indkøbscenter og de hyggelige gader lige uden for døren, har man en rigtig god base på Sharm Reef. Ønsker man at tage turen ind til centrum af Naama Bay, så kan man tage en taxi tur på ca. 5-7 minutter. Ønsker man at tage ind til den gamle bydel - Old Market så har man kun få minutters taxi kørsel.  I Hadaba er der gode muligheder for snorkling og dykning, samt et hyggeligt byliv med små restauranter og indkøbsmuligheder.

Sharm Reef hotel hvor vores gæster gerne kommer retur år efter år!  

Har man brug for råd og vejledning under opholdet, har vores guider et lille servicekontor på hotellet, hvor man dagligt kan møde Amisols guider, tilmelde sig udflugter og få gode råd og vejledning. Der er endvidere 24 timers åben reception med mulighed for at hæve og veksle penge.

Små hyggelige kroge fines rundt på Sharm Reef hotel, f.eks. det hyggelige og arabisk inspireret pude hjørne tæt ved poolen, for dem som ønsker en "næsten autentisk" oplevelse af den arabiske kultur med vandpibe osv. I sommerperioden har man lavet et mindre område ved poolen, hvor man kan få dagens motion, med håndvægte og løbebånd.

Hotellet er opdelt i forskudte plan og bygninger, og her kan man vælge at blive indkvarteret i standard dobbelt værelser, familieværelser eller 2 værelses ferielejligheder. Nogle værelser vender ud mod pool og andre mod de grønne områder. 

Sharm Reef har en hyggelig restaurant hvor du kan nyde dine måltider via åben buffet. Om sommeren er der mulighed for at sidde udendørs og nyde sin mad - dog med begrænset antal borde.

Hotellet er ældre men man har løbende holdt bygninger og udendørsområderne godt ved lige, så det fremstår grønt, frodigt, pænt og indbydende, -dog med ældre møblement på værelserne og de øvrige indendørsområder. Hotellet er hyggeligt og oser af atmosfære.

Strand & Pool på Sharm Reef Hotellet -Er samlingspunktet for hele familien

Hotellet har sit eget strandstykke hvor der er rigtig gode muligheder for snorkling fra badebroen, eller mulighed for at solbade. Stranden ligger ca. 900 meter fra hotellet, og der kører dagligt gratis bus til og fra stranden. Bussen starter tidligt om morgenen, og kører sidste tur tilbage til hotellet omkring kl. 18:00. Man kan også gå de 5-7 minutters gåtur til stranden.

Hotellets store og opdelte pool område er samlingspunktet om dagen, hvor der er god plads til hele familien i solen, og samtidig kan man få en forfriskning fra hotellets pool bar. Her er masser af plads til ren afslapning. Pool området blev renoveret i 2010, og der er både pool for de store samt de små.  Rundt langs poolen kan man sole sig på liggestole, eller man kan sidde og hygge sig ved borde og stole ved buffetrestauranten og pool baren. Poolen på hotellet er af større størrelse og opdelt i 3 sektioner med en børnepool så der er noget for alle aldre. En pool er opvarmet i vintermånederne.

Bygget i 1997 Renoveret i 2010 Antal værelser 12

Mad på fly kr. 165,-/245,- pr. person

Bagage kr. 300,- pr. person

Transfer kr. 200,- pr. person

Er alle tilkøb på denne rejse og bestilles under booking af rejsen, eller efterfølgende på post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402.

Her kan du læse omkring hotellets faciliteter omkring og ved Sharm Reef hotel.

 • Sharm El Sheikh Lufthavn 18 km.

 • Centrum Naama Bay. 7 km.

 • Old Market/ Gamle bydel. 2 km.

 • Strand 900 m. ( gratis shuttelbus)

 • Buffet restaurant hvor man nyder morgen, middag og aftensmad via åben buffet. Tiderne for servering gives ved ankomst og kan også ses i receptionsområdet.

 • Gratis klimaanlæg

 • Gratis liggestole og parasoller kan frit benyttes på hotellets område.

 • Gratis badehåndklæder til brug ved poolen udleveres på hotellet.

 • Internetadgang på hotellet er mod betaling. Internettet kan variere i styrke og det kan tage længere tid at sende og modtage større filer. Internetforbindelsen i Egypten er generelt ikke lige så god, som den vi har i Danmark.  Man kan i receptionen tilkøbe Internet/wifi. Man betaler en dagspris af ca. 50 Dkk pr. døgn pr. opkobling. Der vil være adgang til WiFi i receptionen og ved poolområdet, men der er ikke internet på værelserne.

 • Virkelig gode snorkelmuligheder fra hotellets private strand og badebro. Til stranden kører der dagligt en gratis shuttle-bus til og fra hotellet. Sidste tur tilbage mod hotellet er omkring kl. 18:00. De præcise tidspunkter gives af hotellet ved ankomst, eller kan ses i receptionen. Ved strandområdet er der trapper ned til havet, og det anbefales, at man er en erfaren svømmer.

 • Hver dag er der et aktivitetsprogram ved den store pool, hvor du som gæst kan deltage helt frit efter lyst og evne.
  Et dagsprogram kan fx. se sådan ud

         10.00 Morning club dance

         10.15 Radio morning music
        10.30 Morning stretching

         11.00 Darts game

         11.15 Beach volleyball

         11.30 Dance lessons

         12.00 Water aerobics

         12.30 Radio relaxing music

         15.00 Afternoon club dance

         15.15 Beach volleyball

         15.30 Darts game

         15.45 Water Polo

         16.15 Relaxing yoga

OBS: Der kan i løbet af året være ændringer iht. åbningstider for faciliteter og udbuddet af disse, samt ændringer i åbningstiderne på restauranten og barerne. Der kan være forskel om man rejser i højsommeren eller uden for sæsonen. 

Vi anbefaler at man også læser vores praktiske informationer omkring feriedestinationen på vores hjemmeside under "Rejser" samt de praktiske informationer "værd at vide under rejsen".

Sharm Reef hotel har flere indkvarteringsmuligheder.

Hotellet er opdelt i områder og bygninger, hvor der både er alm. dobbeltværelser, studio ferielejligheder og 2 værelses lejligheder. Størstedelen af værelser og lejligheder er placeret ved eller omkring poolområdet og til grønne områder.

Pænt og simpelt indrettede værelser med ældre møblement, eget bad, toilet og hårtørrer. Alle værelser har aircondition, mini køleskab, fjernsyn og safetyboks. Hotellet er opdelt i to etagers bygninger. De fleste værelser har balkon/terasse.

Hotellets værelser gennemgik en pæn renovering i 2010.

Enkelte fællesområder er renoveret i 2018.

        Værelsestyper:

 • Ene værelser

 • Standard dobbeltværelse til 2 personer. Består af 1 værelse med 2 separate senge, toilet og brus. Værelserne kan rumme op til 3 personer. Ekstra personer er med opredning.

 • Familieværelser til 4-6 personer består af 2 standartværelser ved siden af hinanden.

 • To-værelses lejligheder til 2 voksne og 2 børn under 14 år. Opredning til børn i køkken alrum. 

Der findes ikke køkkenudstyr eller mulighed for madlavning i lejlighederne.

Sharm Reef hotel har 2 pensions muligheder. Man kan enten bo på hotellet uden forplejning eller all inclusive.

All inclusive. Alt er nemt med all inclusive. Her har man betalt for mad og drikkevarer hjemmefra.

Som standard til all inclusive så nydes morgenmad, frokost og aftensmad i hotellets hovedrestaurant via åben buffet, med faste åbnings og lukketider på hver servering. Mellemsnacks serveres i baren ml. måltiderne.   

Ved check-in vil du automatisk få udleveret et specifikt all inclusive program, så du kan se hvilke tidspunkter der er servering af mad og drikkevarer i løbet af opholdet.

      All Inclusive  

 • Morgenmad, middagsmad og aftensmad er inkluderet via åben buffet.

 • Drikkevarer til måltiderne er inkluderet.

 • Snacks og drikkevarer mellem måltiderne i poolbaren er inkluderet.

 • Lokale alkoholiske drikkevarer er inkluderet.

 • Vin er kun inkluderet til frokost og middag.

 • Kaffe er kun inkluderet ved poolbaren.

 • Is er ikke inkluderet

 • Mad og drikkevarer fra room service og minibaren er ikke inkluderet.

 • Bestilling udenfor måltiderne er ikke inkluderet.

 • Drikkevarer serveres kun i glas og ikke i hele flasker.  

- Beach baren er ikke inkluderet i all inclusive opholdet. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Tilbage til chartersøgningen

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse