Design Hotel Neruda

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 9 km
  • Lufthavn Praha (PRG): 15.3 km (26 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger på gaden Nerudova i bydelen Malá Strana, i Prag. Gaden løber op ad bakke fra den øverst liggende del af torvet i Mála Strana til Prags borg og St. Vitus-katedralen. Engang udgjorde den en del af Kongevejen, som førte fra Karlsbroen og op til slottet. Herudover ligger hotellet blot et stenkast fra byens mest berømte monumenter, herunder netop Karlsbroen, den Gamle Bydels Torv (Starom?stské nám?stí), Prags Nye Bydel (Nové M?sto) og Wenzelspladsen.

Den historiske bygning stammer tilbage fra 1348 og er eksklusivt indrettet med førsteklasses materialer og produkter. Dette klimatiserede city-hotel tilbyder 42 værelser, og af yderligere faciliteter er der døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, fjernsynsstue, bar og restaurant. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice. Gæster i bil kan endvidere efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads.

Af standardbehageligheder på værelserne er der hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks og minibar. Ydermere rummer alle værelser regulerbart klimaanlæg.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider