Red & Blue Design

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 3 km
  • Nærmeste centrum: 3 km
  • Elevator

Hotelinformation

Hotellet ligger over for Petrin Park, tæt på byens centrum og en kort gåtur fra Karlsbroen og Prag Slot. Herudover ligger der restauranter og barer inden for 100 m af hotellet, og der er ca. 50 m til det nærmeste sporvognsstoppested. Desuden ligger Prags lufthavn ca. 20 km fra hotellet.

Designer-hotellet blev nyrenoveret og totalrestaureret i 2010. Det tilbyder en frisk og unik stil med design og kvalitet, som helt sikkert vil få gæsterne til at komme tilbage igen og igen. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service på hotellet. Der er i alt 52 værelser, og af faciliteter er der desuden safeboks og elevator til de øvre etager. Endvidere er der en morgenmadsrestaurant på stedet, og ankommer gæsterne i bil, kan de parkere deres køretøj i hotellets parkeringsgarage (mod betaling). Ydermere kan gæsterne holde kontakten med omverdenen ved lige takket være hotellets internetadgang.

De 26 blåt designede værelser og 26 rødt designede værelser giver gæsterne mulighed for at bo på et luksuriøst værelse fyldt med alt, hvad de behøver under deres ophold i Den Gyldne By. Hotellet tilbyder værelser med minibar, safeboks, telefon, klimaanlæg og radiator. Ydermere er værelserne indrettet med dobbelt- eller kingsize senge. Alle værelser rummer også eget badeværelse med brusebad, badekar, toiletartikler, hårtørrer og et toilet. Der tilbydes deslige internetadgang, satellit-tv, mulighed for at lave te og kaffe, vækkeservice/vækkeur, skrivebord og et siddeområde.

Der ligger en golfbane i nærheden, som man kommer til efter 20 minutter med offentlige transportmidler.

Hotellet serverer morgenmad hver morgen.

2020-05-18 - 2020-12-31 As a result of local government measures and guidelines put in place by services providers including hotels and ancillaries guests may find that some facilities or services are not available.Please visit https://static-sources.s3-eu-west-1.amazonaws.com/policy/index.html for further information.

Befolkning i centrum 3 km

Morgenbuffet

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider