Matzi Apartments

Geráni, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Bar
  • Lufthavn Chania (CHQ): 33.8 km (36 mins)

Hotelinformation

Ejendommen ligger i landsbyen Gerani, i nærheden af byen Chania på Kreta. Det er opført blot 50 m fra havet og stranden samt 400 m fra centrum af byens Gerani. Der er et bredt udvalg af restauranter, barer og lokale taverner i Gerani.

Der er tale om et venligt familie-hotel med 32 værelser og frodige haver omkring bygningen. Fællesområderne er klimatiserede, og hotellet tilbyder mulighed for at bestille roomservice, renseri og parkeringsplads for gæster i bil. Af faciliteter på dette etablissement er der også reception, safeboks og fjernsynsstue. Desuden kan børnene boltre sig på legepladsen.

Værelserne er lyse og enkelt indrettede. Ud over eget badeværelse med brusebad og badekar er der i alle enheder regulerbare klimaanlæg og radiatorer, kabel-tv, kedel og et veludstyret tekøkken med køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Ydermere er der også dobbeltseng, safeboks og altan eller terrasse som standardindretninger i alle boligenheder.

Hotellet tilbyder en udendørs swimmingpool, som også egner sig til børn. Drinks og snacks fås i snackbaren langs swimmingpoolen, og liggestole og parasoller står klar til brug ved bassinets kant. Som alternativ hertil kan gæsterne holde deres kulør ved lige på solterrassen eller tage en svedetur i hotellets dampbad.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider